Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série nezaujme ani přírodou a hlavně ani soutěžícími. Ze začátku to vypadalo jako obrovské zklamání. Na to, kolik tam bylo hvězd to nezačalo dobře, ale postupem času, když začli všichni taktizovat a házet na sebe špínu, tak se mi ta série začala líbit. Do finálové dvojice se dostala asi nejvíc nenáviděná dvojice ze všech sériích. Takovou rychtu jsem ještě nezažil. Nejoblíbenější postava asi Rupert a Lex. Lexe jsem měl nejradši. Je to prostě borec. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsazuje SPOILERY***Celkem 82%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: první návrat hvězdních soutěžících, je tu několik mích oblíbenců (Rob C., Shii-Ann, Rupert a Ethan), a hodně výrzných nebo kvalitnách hráčů, bylo taky zajímavé sledovat jak se budou k sobě chovat soutěžící, kteří se už znají, v tomto směru jsem byl zvědav kam to dotáhne trojice Lex, Ethan a Tom, rozdělení do tří kmenu bylo z počátku fain MÍNUS: dokud jeden kmen nezačal mít výrazně navrch a posledních 9 soutěžícich se skládalo převážně z jednoho kmenu, vadili mi i někteří otravní herci (Jerri, Sue) a taky brzské vypadnutí Roba C., který by se herně Boston Robovi rozhodně vyrovnal, Rupert tentokrát nezazářil tak jako prvně a relativně rychlé vypadávání silných hráču mě mrzelo, chtěl jsem je vidět spolu soupeřit až do konce./// Shrnutí: Hvězdné obsazení vždycky přináší velkou naději na výbornou hru a tedy skvělou podívanou. Začátek opravdu vypadal slibně. Jenže průběh mě tolik neohromil. Boston Rob jednoznačně ovládl hru, dokonce na začátku vyřadil svého nejchytřejšího soupeře Roba C a pak se jeho kmeni pořád dařilo, takže nebyl už takový problém to dotáhnout do konce. Přesto že to tedy mohlo dopadnout lépe. Nejedná se o špatnou sérii. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netradiční rozdělení na tři kmeny. Jak jsem Roba neměla v předchozí sérii ráda, tak tady jsem k němu hlavně díky vztahu s Amber našla cestu. Vyloučení Lexe mě však mrzelo, o to víc, když jsem se dozvěděla, že jsou vlastně mimo hru kámoši. Leč je to hra. Shi-Ann jsem minule omlouvala, ale asi na její neoblíbenosti něco bude. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)
  • Tato řada byla první s 18 soutěžícími, do té doby se účastnilo každé řady jen 16 hráčů. (Hidan)

Reklama

Reklama