Reklama

Reklama

Suckablood

Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2012, 7 min

Režie:

Ben Tillett

Scénář:

Ben Tillett

Kamera:

Jonny Franklin

Hrají:

Ben Tillett
(další profese)

Obsahy(1)

Gotická hororová pohádka na "dobrou noc" od Bena Tilletta a Jakea Cuddihya vypráví příběh Tilly, na kterou kvůli cucání palce přivolala její macecha kletbu. (pan Hnědý)

Recenze (53)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mám jenom jednu výtku (tak jako u mnoha jiných krátkometrážních filmů) a totiž tu, že to bylo moc krátké. V každém jiném ohledu to byla vážně paráda, ale zároveň mě mrzelo, že to tak brzy skončilo, protože jsem chtěl víc a víc. Celovečerák by byl nepochybně naprosto geniální, ale vidět ho je bohužel jenom přání. 90% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sympatická (krvavá) veršovaná pro celou rodinu aneb palec kamkoliv, jen ne do pusy....děti. Dobrou noc a krásné sny. To Gilmour93 resp. verbal: ONI (nikdy) neklepou. Pokud tedy mluvíme o stejném klepání. V případě, že „ťukali“ i u "rakouských sklepmistrů", potom souhlas. ANO, právě (verbale) vyráží dveře. Však už taky bylo načase :-) RESPECT! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

"Úžasně fascinující".Dobrá kamera, pěkný masky a to je všechno.Otravný komentář ničí veškerou atmosféru, místo toho aby se člověk bál, ironicky a otráveně sem se šklebil.Technicky nadějné, ovšem zabité mizernou režií a trapným zpracováním s ještě trapnější pointou.Další zbytečnej krátkometráž.35%.Suck your dick, bitch. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Tenhle originální "Fairytale Horror Short" pustím svým dětem, jestli si někdy budou chtít cucat palec. A až si někdy po vzoru nezbedné holčičky olíznu prostředníček s prsteníčkem (před nejmenovanou činností), vzpomenu si na "Krvouše - Suckablooda" a dám si pozor, čím budu vyhrožovat svým dětem v pytlíku. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ten nápad je přímo brilantní. Sice jsem se nebála při sledování, vzhledem k té humorné stránce. Ale obávám se, že s mou ustrašeností, se budu bát večer, až se mi bude zdát noční můra s tím strašným ksichtem "matky" anebo červenýma očima pod peřinou. Možno zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=fw4gwwS-nFI ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Postavu škaredej macochy si zahral muž - herec Samuel Metcalf. (LuiCJ)

Reklama

Reklama