Reklama

Reklama

Suckablood

Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2012, 7 min

Režie:

Ben Tillett

Scénář:

Ben Tillett

Kamera:

Jonny Franklin

Hrají:

Ben Tillett
(další profese)

Obsahy(1)

Gotická hororová pohádka na "dobrou noc" od Bena Tilletta a Jakea Cuddihya vypráví příběh Tilly, na kterou kvůli cucání palce přivolala její macecha kletbu. (pan Hnědý)

Recenze (53)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nádherný, gotický kraťas ve verších, který samovolně vybízí k natočení dvojky. Jmenovala by se Suckadick a osmileté holčičky by v ní necucaly jen palce. Už jsem si dovolil zkomponovat i vyvolávací kletbu: "Suckadick, Suckadick, come at night to watch my trick! In creepy darkness show your blaze, so come at night, cum on my face". ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jasně, chci tyhle krásný masky, vypravěče, "Krvouše" a vidět s nima všema celovečerák. Což se nikdy nestane... Ale i tak, super 5 minut. Cucejte si palce a zežere vás příšera. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc burtonovské, až moc přestylizovaná výprava, kdy už je to spíš komediální než hororové, a ten hlas vypravěče byl poměrně otravný. Méně by tu aspoň pro mě asi bylo více. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Paráda. Tohle pustím kolegovi z práce, ten má pazouru v tlamě furt. To ho naučí! Takový filmově zdařilý kraťas aby člověk pohledal. Naposledy jsem se takhle pobavil u jiného instruktážního hororu zde. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What a clever young girl, not sucking your thumb. I could not eat you, so I´ve taken your Mum!“ Gotická veršovaná s nadhledem - palec nahoru a rozhodně ne do pusy! Zdá se mi to, nebo u verbalových dveří slyším klepat hochy z mravnostního..? ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kdo si kouše nehty, bude mít bebí, když má zlou macechu, tak od pana Šmikmalíka - Krvouše a to dosti zřetelné. Chcete vědět víc? Podívejte se na tenhle film, dobrý večerníček, z postele se budete bát vylézt. Lepší atmosféra než v celém Faunově labyrintu v pouhých šesti minutách. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Půvabný horůrek s nádherně gotickou atmosférou - noc, holé stromy s nestvůrnými pařáty, havrani a starý viktoriánský dům, ve kterém...straší? Spíše něco horšího! U nás se strašilo vodníky a čerty, zde najdete pěknou příšeru, co nemá ráda, když si začnete cucat palec, kousat nehty a vůbec neustále strkat ruku do pusy. Nádherná s/m scéna (i když mohla být ukázána naplno) je příkladem, jak ztrestat dítko nehodné. A pak dům, přeludy, noční můry - nádhera! Konec jsem sice čekal brutálnější (pro děvčátko neposlušné!) jinak ale výborné. Pokud milujete podobné příběhy i v knihách, doporučuji: A.Rausch - Příběhy ze staré Šumavy. Uvidíte, že i u nás uměli děti před spaním pěkně vyděsit... ()

juta 

všechny recenze uživatele

No zasloužilo by si to větší rozpočet a kvalitnější masky pro lepší zážitek, takhle je to o třídu horší, ale dá se to. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sympatická (krvavá) veršovaná pro celou rodinu aneb palec kamkoliv, jen ne do pusy....děti. Dobrou noc a krásné sny. To Gilmour93 resp. verbal: ONI (nikdy) neklepou. Pokud tedy mluvíme o stejném klepání. V případě, že „ťukali“ i u "rakouských sklepmistrů", potom souhlas. ANO, právě (verbale) vyráží dveře. Však už taky bylo načase :-) RESPECT! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hororová lahůdka se vším, co většinou chybí tzv. modernímu hororu - příběh, strašidelný bubák a pointa. Zároveň zatím nejlepší film od Bloody Cuts, v pořadí už pátý. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

"Úžasně fascinující".Dobrá kamera, pěkný masky a to je všechno.Otravný komentář ničí veškerou atmosféru, místo toho aby se člověk bál, ironicky a otráveně sem se šklebil.Technicky nadějné, ovšem zabité mizernou režií a trapným zpracováním s ještě trapnější pointou.Další zbytečnej krátkometráž.35%.Suck your dick, bitch. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nádherná jednohubka, bezvadná gotika, dokonalé propojení hororu s komedií... Málem jsem si z toho začala dumlat palec, ale... bouřlivé noci jsou teď tak často, že si netroufám, co kdyby... :-)) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vymazlené děsítko pro odrostlejší děti, něco jako plyšový medvídek s ostrými zuby. Nádherně staromilské. /20. 11. 13./ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výborný horor a zároveň návod, jak donutit děti si přestat cucat palec. Atmosféra excelentní a vypravěč strašidelný. NEjvíce mě dostal popis na yt jako "fairytale" a nato hned jeden z prvních rýmů "Suckablood come to slaughter my daughter for sucking her thumb" :D:D ()

Reklama

Reklama