Reklama

Reklama

Můžeme dál?

(pořad)

Obsahy(1)

Vítejte v novém soutěžním pořadu České televize, který není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Soutěží budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.
Města, vesnice, samoty, osady kolem řek a rybníků. Vily, statky, sídliště, farmy, hausbóty… Ve všedních chvílích i v okamžicích, kdy něco zvláštního zažíváme. Tam všude bude od září Česká televize. Jací jsme a jak žijeme? Jak dobře známe místa, odkud pocházíme a kde bydlíme? A jsme vůbec tak uzavření, jak se o nás říká, nebo dokážeme být otevření, bezprostřední a soutěživí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Asi už budu patřit k těm staromódním prudérním lidem, kterým ostatní namítají, že každá generace nadávala na tu právě nastupující. Prima: Takže od docela elegantních dam a pánů uvádějících vědomostní soutěže, kteří většinou neměli problém s elementární etiketou, taky máme cool hustýho borce, kterej vytahuje kilo z kapsy nebo ho válí po zemi v obejváku a během odpovědí soutěžících je schopen dělat takové ksichty, popř. se opakovaně šťourat v nose, že by mu snad člověk tu stovku vrátil a vzpomínal na dobu, kdy po AZ kvízu bylo Cvičme v rytme. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě Taxík, kterého tento pořad nahradil je mnohem lepší, ale tak nijak výrazně mi nevadí. Když byly zrovna v městě, kde žiju, tak na ulici chytli mojí známou. Dostala celkem těžkou otázku, ale dala jí. Potom byli u druhý známý v bytě, měli fakt primitivní otázky a nevyhráli. Hold pech no. Měcháček je mi docela nesympatickej a Bittnerová v pohodě. Jako pořad nic originálního a extra, ale dívat se na to dá. 35% ()

Reklama

reditelka 

všechny recenze uživatele

Vědomostní soutěž (to mají lidi rádi) spojíme s voyeurským lezením do soukromí (to mají lidi ještě radši) a máme tu zbrusu nový pořad. Nesympatičtí moderátoři a kombinace soutěže s lezením do soukromí, zřejmě odkoukaná na Primě, je v tomto složení úplně mimo. Dávám 1* za to, že i v takovémto paskvilu se můžete něco dozvědět. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Na Taxík jsem občas při večeři koukal, ale teď nevím, na co budu koukat. Na Můžeme dál? ale určitě ne. Otázky kolikát zajímavé, ale zpracování bída... Žádný z dvojice moderátorů není vtipný, "vtipy" Tomáše Měcháčka místy trapné a Miluše Bittnerová mi zkrátka není sympatická. No uvidíme, jak budou vypadat standardní díly, které budou zřejmě mít kraší stopáž. Jo a zajímalo by mě, zda budou jezdit na Segwayích i v zimě - ačkoliv, možná se ani zimních dílů nedočkají. Add po několika při večeři zkouknutých dílech: zvyšuju na silnou 1*, trapná intermezza z pilotního dílu jsou vynechána jde tu čistě o soutěž, za což palec nahoru. Taxík mi to ale nenahradí, říkejte si co chcete. Jen je mi podezřelé, jak často natáčeli v Lovosické marině, na to, že mohli točit kdekoliv :-). ()

Eradin 

všechny recenze uživatele

Tady někdo evidentně nepochopil, co znamená vědomostní soutěž. Během 40 minut položit někdy i deset otázek je prostě bída. Mezi tím je jen naprosto příšerná omáčka, která nemůže zajímat ani mrtvýho koně bez mozku. Moderátoři jsou kapitola sama pro sebe... Jejich projev není vhodný ani do estrády nejnižší kvality, natož do takového pořadu. Děkuji, nechci! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama