Reklama

Reklama

Můžeme dál?

(pořad)

Obsahy(1)

Vítejte v novém soutěžním pořadu České televize, který není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Soutěží budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.
Města, vesnice, samoty, osady kolem řek a rybníků. Vily, statky, sídliště, farmy, hausbóty… Ve všedních chvílích i v okamžicích, kdy něco zvláštního zažíváme. Tam všude bude od září Česká televize. Jací jsme a jak žijeme? Jak dobře známe místa, odkud pocházíme a kde bydlíme? A jsme vůbec tak uzavření, jak se o nás říká, nebo dokážeme být otevření, bezprostřední a soutěživí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, obvykle nehodnotím věci po jednom díle, ale tady bych prostě víc nesnesl. Jak mohl někdo tuhle k uzoufání nudnou trapárnu vymyslet a jak se mohou někteří lidé do této zrůdnosti přihlásit nepochopím. Zlatý Taxík. Nikdy jsem ho nijak nemusel a to jejich hrané předstírání mě iritovalo, ale oproti tomuhle je to vrchol televizní zábavy. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa mi zdá, že Česká Televízia sa v poslednom čase púšťa do hodne primitívnych, nedomyslených a nekvalitných projektov. Ukážkovým príkladom tohoto môjho tvrdenia je súťažná relácia "Môžeme ďalej?". Neviem koho napadlo niečo tak stupidné ako je toto. A už vôbec nerozumiem tomu, ako sa to mohlo dostať do vysielania verejnoprávnej televízie. Celé je to tak neprofesionálne a hlúpe, že to ešte svet nevidel. No a tá dvojica nesympatických tpákov, čo jazdia na tých buznostrojkoch, ma privádza do amoku. Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček sú zrelí na odstrel. Odpad! ()

Reklama

Eradin 

všechny recenze uživatele

Tady někdo evidentně nepochopil, co znamená vědomostní soutěž. Během 40 minut položit někdy i deset otázek je prostě bída. Mezi tím je jen naprosto příšerná omáčka, která nemůže zajímat ani mrtvýho koně bez mozku. Moderátoři jsou kapitola sama pro sebe... Jejich projev není vhodný ani do estrády nejnižší kvality, natož do takového pořadu. Děkuji, nechci! ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, nemůžete, šílence si domů nepouštím. Primitivní otázky kladené křečovitě rozjuchaným moderátorem náhodně vybraným úspěšným absolventům pomocné školy, to má být opravdu zábava? Pro koho? Pro autora? No možná, já vymyslet takovou hovadinu a ještě za to dostat zaplaceno, tak se taky zřejmě budu dobře bavit. Nebohá televizní zábavo, domnívala jsem se, že už tě hlouběji do té žumpy, v níž již mnoho let dlíš, zatáhnout nemohou. Mýlila jsem se. ()

Hopi 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, z nějakého cigánského ghetta. Nápad zajímavý, ale provedení nevím nevím. První cigoš pupek jak ženská s paterčaty, pronajímá byty, takže je za vodou. Další, pravděpodobně soused typický cigán. Kde pracujete? Teď nepracuji, vozím železo. A otázky, Odkud pochází suši? Ameryka. Který kontinent má nejvíce obyvatel? Čýna. To není kontinent. Aha, tak Ameryka. A pozor, záludná otázka kolik dnů má přestupný rok? Ani po poradě se zhruba dvacítkou sousedů se nedopídili k výsledku, zachránit je musela jedna školačka. Takže ano, pokud jsme měli nějaké předsudky vůči tomuto etniku, jsem rád že nám je Česká televize potvrdila. Ale na druhou stranu vozítko zaparkované před domem zřejmě nikdo neukradl. Ale moderátor je mi velmi nesympatický a zasloužil by nakopat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama