foto

Miluše Bittnerová

  • nar. 10.12.1977 (42 let)
    Jičín, Československo

Biografie

Miluše Bittnerová se narodila 10. 12. 1977 v Jičíně, gymnázium vystudovala v Hořicích. V roce 1996 začala studovat na pražské DAMU, obor herectví na katedře alternativního divadla. Vedoucím ročníku byl režisér Ivan Rajmont. Studia na DAMU zakončila v roce 2002 magisterskou zkouškou.

První pražské role si zahrála v damáckém divadle Disk. Mezi další divadla, kde si zahrála či hraje patří Národní divadlo, divadlo AHA! Gong, divadelní společnosti Albrecht, Artur, Skelet, Metropolitní divadlo či divadelní společnosti Julie Jurištové ad.

Pracovala také jako moderátorka ranní show na legendárním rádiu Limonádový Joe. Tyto zkušennosti dále uplatňuje při moderování kulturních, společenských a charitativních akcí. V roce 2010 se stala spoluzakladatelkou Nadačního fondu Pepina.

Mezi její další dovednosti patří hra na klavír, kytaru či flétnu, zabývá se dabingem, moderuje společenské a charitativní akce. Hovoří anglicky a v případě role se naučí text v jakémkoliv jazyce. Mezi její koníčky, na které nemá většinou příliš času, patří: dlouhý spánek, dobré jídlo, literatura faktu, veškeré filmy a také rybaření.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
Plavčík
2017 Nejlepší přítel (TV film)
2016 Tajemství pouze služební
2015 Andílek na nervy
2012 Bastardi 3
2007 Hodina klavíru (TV film)
2004 Modrý kámen (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
2000 Rodinka (studentský film)

TV seriály

2019 Kameňák (TV seriál)
Zápas (S01E06)
Multivakcína (S01E05)
Poradce (S01E03)
další epizody (4)
Temný Kraj (TV seriál)
Šílení - 2. část (S02E06)
Šílení - 1. část (S02E05)
2016 Jetelín (TV seriál)
Belka intelektuálka (E43)
Za lepší Jetelín (E33)
Na ostří jehly (E32)
další epizody (8)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Rozchod (S02E25)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Skvělé vyhlídky (S01E04)
2015 Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
2014 Bastardi (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nejlepší trapasy (TV seriál)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
Manželství nebo život (S02E02)
2009 Expozitura (TV seriál)
Poste restante (TV seriál)
Láska na dobírku (E04)
Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatej chlap (S05E01)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
2007 Trapasy (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Poslední decinka (S04E10)
Šerif (S04E07)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Jako kočka a pes (S02E02)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Mouchy (S02E18)
Zkouška (S02E15)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)

Dokumentární

2006 Příběh červených střevíčků (TV film)

Host

TV pořady

2018 Tenký led Dany Morávkové (TV pořad)
2017 České hlavičky 2017 (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Můžeme dál? (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce