Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Určitě pořád lepší,než to co se dnes vysílá v televizi jako třeba ty tupé nekonečné seriály jako Ulice a cesty domů.Někdy je to dost trapné,a určitě to nemá takový šmrnc jako třeba Jen blbni.Nic méně člověk se dobře zasměje,a někdy to smíchy málem pustí do kalhot :) I když se už Zdeněk dlouho neukázal v televizi,doufejme že brzy se dočkáme zase nějakého pořadu. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Místy trapné jak sviňa, místy celkem zábavné. Zdeněk Izer coby Čakri Makri asi to nejlepší na celém tomto pořadu a Šárka Čárka. Občas zazní humorný vtip, jindy parodie na známé pořady, poslechneme si pár kutilských rad, podíváme se Pod lupou, co kupujeme, jíme, pijeme na šmejdy nebo dobroty, zjistíme, jak jsou na tom myslivci, knězi, na co si máme dát pozor ve Vietnamu a spousta dalších kokotin. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně nevyrovnané. Miluju třeba rubriku Auto Moto kout, některé Izerovy hlody u nás zdomácněly, líbí se mi Izerův způsob humoru, ale asi spíš ten starý, z těch prvních pořadů, v poslední době to jde dolů... Šárka Vaňková (Buď in) je tragická, scénky se Zdeňkem Venclem nebo Milanem Pitkinem, sehrané podle provařených vtipů, jsou většinou bída... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama