Reklama

Reklama

Jeden horší než druhý

  • Itálie Lui e peggio di me
všechny plakáty

Obsahy(1)

Za vším hledej ženu! Na to doplatil Luciano, když se stal "třetím" do páru. Jak skvělý staromládenecký život dříve s Leonardem vedli. Jejich půjčovna historických vozů jen vzkvétala. O zábavu nebyla nouze. Ale jen do doby než se objevila Giovanna a Leonardo se vážně zamiloval. Renato Pozzeto coby Luciano přeci nemůže takovou katastrofu dopustit a snaží se přítele stůj co stůj "zachránit". Vyhraje nakonec láska nebo přátelství? Další z bláznivých italských komedií s hvězdným obsazením! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil, klasická italská komedie, ne tak prdlá, jako jiné Pozzettovi počiny, ale užijete si zajímavé vtípky, třeba s vypůjčenou tramvají či autobusem MHD, který Leonardovi zastaví na zavázání tkaničky... :-)) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Renato Pozzetto v jedné z hlavních rolí, o kterou se dělí s Adrianem Celentanem, vytváří charakterní dvojici s téměř bratrským přátelstvím, ať se děje cokoli. Láska k autům, láska k ženám a nejrůznější osudové strasti. Vzájemné bilancování všeho dění vychází najevo až do chvíle, kdy se jeden z nich zamiluje. Svým způsobem jde v konečném důsledku o smutnou komedii, která nesází na blázniviny a ztřeštěnosti, ale především na karikaturu, z níž vtipné situace jaksi přirozeně vyplývají z okolností, což pro dnešní dobu vede k tomu, že zub času takto prezentovaný humor nahlodal. Pro fanoušky italských komedií je film možná něco jako kult, pro ostatní se bohužel stal spíše nudou. Jednoduché, v dnešním měřítku obzvlášť, sexistické vtípky nefungují, mnohé dialogy nedávají smysl a mimiky už jsou na dnešní dobu, kdy je humor zcela někde jinde, naprosto nesrozumitelné. Ono když oba, coby fanoušci aut, o ženách jako o autech také mluví… Jako třeba, že má hladké pneumatiky, nebo že potřebuje předělat elektrickou soustavu, či že má prasklý tlumič, no, pro současnou mladou generaci hodně těžký kalibr. Z nostalgie se film užít dá, ale jen jako ponurý odpočinkový film se vzpomínkami na dávná 80. léta minulého století. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Reklama