Reklama

Reklama

Moje nečekané sexuální dobrodružství

  • Kanada My Awkward Sexual Adventure
Trailer

Obsahy(1)

Účtovník Jordan (Jonas Chernick) kvôli znovuzískaniu svojej priateľky Rachel (Sarah Manninen) pomôže striptérke Julii (Emily Hampshire) s jej financiami a splnením jej sna. Ona ho zato zasvätí do sveta sexu na dlhej ceste od erotických masáží až po S&M praktiky. (nessbeal)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

JB001 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Vidět se to dalo, ale na druhou stranu bych to doporučoval pouze lidem, co nevědí s volným časem. Je lepší zajít do strip clubu než na tohle koukat v televizi nebo na iDnes Premium. Bohužel v covidové době, kdy nikam nesmíme, jsem vzal zavděk PC, ale dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Nicméně je lepší si raději pustit po x-té Pretty woman. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tohle se moc nepovedlo, je to takový pokus o romantiku, komedii a trochu psychologii v jendom, ale pořádně to není ani jedno. Ta přítelkyně první je taková nepřitažlivá a stejně tak hlavní hrdina, dobře vypadá akorát tam Hampshire a celkově scénář a děj je dost přihlouplý a nedomyšlený. Hodnocení: 40 % ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ze života .. Místy vtipné .. Místy dokonce naučné ... . ..Pár žijící spolu: On, zamilovaný truhlík a postelová neschopenka .. Ona, neuspokojená, mající ráda především sama sebe .. Až při žádosti o ruku se partnerka vysloví co ji vadí / chybí a spustí tím kolotoč, který nakonec vše k dobrému obrátí .. tedy, jak pro koho … ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctová předvídatelná sračka založená na pitvoření hlavního debila a situacích, které si někdo vycucal z análu a pak je plivnul do scénáře. Asi nejsnesitelnější na celém filmu byla jeho původní přítelkyně a to jenom proto, že se na ni dobře dívalo. Pokud nejste američan, gay nebo ženská tak si to ani nepouštějte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně vcelku hezká a také odvážná komedie. Jsou tu scény, které v normální produkci neuvidíte, za což si rozhodně zaslouží palec nahoru. Jenže problém je v tom, že tohle je komedie podle klasického schématu. Chlapík to má s holkou dost na nic. Při sexu mu usne, když jí požádá o ruku, ona mu řekne ne. On ji přesto pořád chce. A tak se dá dohromady s holkou, která mu pomůže jeho přítelkyni získat natrvalo. Samozřejmě, že on je slepý, i když má lásku hned vedle sebe. Kdyby to bylo bez těch sexuálních scén, byla by to jinak celkem šedá nuda. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama