foto

Jonas Chernick

  • nar. 16.7.1973 (46 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pražské orgie
2018 The Go-Getters
2017 A Swingers Weekend
2015 Borealis
How to Plan an Orgy in a Small Town
2013 Čas smrti (TV film)
2012 Blood Pressure
Moje nečekané sexuální dobrodružství
2006 Intimate Stranger (TV film)
2005 Gurmánská láska (TV film)
Lucid
Stav nouze (TV film)
2004 Seven Times Lucky
2003 Akta Pentagon (TV film)
Chamtiví lháři (TV film)
Chráníme své děti (TV film)
Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Life In a Nutshell
Masterpiece Monday
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Na pokraji šílenství
Poslední volání (TV film)
Zákon gangu
Žár mládí (TV film)
2001 Inertia
Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
You Might Be the Youngest
2000 How Much for a Half Kilo?
Nostradamus
1999 Den života (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1992 Careful

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Jízda za vzpomínkami (S02E13)
2016 Dark Matter (TV seriál)
Going Out Fighting (S02E09)
2015 Fargo (TV seriál)
Waiting for Dutch (S02E01)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
I Watch Death (S02E01)
2012 V utajení (TV seriál)
This is Not America (S03E05)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
Credible Threat (S03E11)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Erica the Vampire Slayer (S01E12)
Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Dying Art (S03E09)
Dark Ride (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Unacceptable Risk (S02E11)
další epizody (26)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Move It or Lose It (S01E12)

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Borealis

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Nepatyres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace