Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Heero 

všechny recenze uživatele

Někdy přemýšlím o tom, jestli lze v dnešních době v obchodech koupit vůbec něco, co by jen byť vzdáleně nezpůsobovalo rakovinu, alergii, astma, infarkt, kopřivku, hyperaktivitu, trávící a dýchací potíže, vyrážky, ekzémy, bolesti a průjmy. Radši půjdu sát přímo z cecku od krávy a maso budu jíst jedině ze zabijačky. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že někdo upozorňuje na nekvalitní potraviny a výrobky. Ostatně, hodnotitelé pode mnou nemají pravdu, skutečně nemusí chodit na pastvu, protože pokud by byly seriózní, museli by dodat, že v pořadu se pokaždé říká, jaké značky a výrobky naopak kvalitní jsou a lidé je kupovat mohou. Takže nesmysl, že pořad dokazuje, že se nemůže jíst nic. Nicméně vyšší hodnocení si nezaslouží právě díky osobě Jana Tuny. Je to největší výhoda i nevýhoda pořadu zároveň. Bohužel to někdy Tuna přehání, nenechá lidi domluvit, skáče jim do řeči a hlavně neposlouchá jejich argumenty a mele si svou. Občas tak působí jako rozmazlený puberťák, co si trvá na svém za každou cenu, ať to stojí co to stojí. Někdy podle mě klade až dětinské otázky a neumí se přizpůsobit odpovědím. Například, když ministr nechce odpovědět, bude mu klást stejnou otázku třeba hodinu v kuse, a z většiny videa pak vidíte omílání jednoho a toho též pořád dokola. Zkrátka je to dobré obsahem, ale mohlo by to být lepší jeho průvodcem. ()

Reklama

ludva10 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takovýchto pořadů by mělo být víc. Hlavně těch, kde se odhalují šmejdi a podvodníci. A co se týče testů, podle mne zase není dobré vždy věřit tomu, jak to dopadne v testu ( tento názor u mě přetrvává hlavně z dob, kdy začal dtest vydávat svá první čísla a podle mne nebyly testy úplně objektivní ). ()

Mleako odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka demagogie a pořad, který jen zbytečně plaší lidi. Tuna si záměrně vybírá jen negativní tvrzení z wikipedie a to "ale", které za danou informací pokračuje nikdy nezmíní. Záměrně si vybírá jen ta fakta, která se mu hodí a která budou neznalé lidi šokovat. Viz třeba tvrzení: "Kyselina benzoová se může odbourávat na benzen, který může způsobovat rakovinu." Nikdy ale neřekne, že se látka uvolňuje jen v tak miniaturním množství, že to nemůže lidské tělo ovlivnit. Vždy v pořadu padne, co je tam za aditiva, ale nikdy nepadne že jejich limity jsou stanoveny záměrně na tak nízké hranice, aby to zaručeně neovlivnilo lidské zdraví a že aditiva výrobce taky něco stojí a nesypou je zbůhdarma všude jen proto, že můžou. Jakožto studovaného potravináře mě tenhle pořad uráží a považuji ho za potravinářský bulvár. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Jsem Tunovi dříve říkala don Quijote... ale dnes je pro mě hrdina! Držím pořadu palce, časy se mění... :) nenecháme se přece otrávit... Překvapila epizoda o vejcích, že se žloutky uměle dobarvují přes krmivo, musím pochválit epizody o Bubble Tea, toxických čajích, palmovém oleji... Jsem vděčná, že tento pořad existuje! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama