Reklama

Reklama

Eater

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2007, 18 min

Obsahy(1)

Mladý policista (Emanuel Borria) nedávno nastoupil a právě jej čeká noční šichta. Hlídat nebezpečné vězně – psychopaty, vrahy v liduprázdné policejní stanici mu na klidu moc nepřidá, stejně jako vtípky jeho kolegů. Dnes však zažije nejhorší noční můru svého života. Z jedné cely se dostane nebezpečné „monstrum“, které jak se ukáže, nemůže být člověkem a boj o holý život může začít. (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další solidní americký zářez, který by se klidně uchytil jako jeden z dílů Věřte nevěřte či Akta X. Přestože pointa příběhu není zrovna moc originální, já mám filmy s metamorfozními tvory hodně rád. Navíc se tvůrcům podařilo navodit opravdu slušnou porci napětí a i samotné herecké výkony nejsou k zahození. Určitě nejde o ztrátu času, takže v klidu vám tento short můžu doporučit.60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mě tohle bezmyšlenkovítý a neatmosferický pobíhání moc nebavilo. Když to začíná být alespoň trochu zajímavý přichází konec. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa tu nedeje nič, čo by sme už stokrát nevideli, body má za temnú atmosféru a gore. Jednohubka, ktorá neurazí. ()

Reklama

Reklama