Reklama

Reklama

Recenze (3)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Moooc hezké atrakce. Ehm. To je vše. Chvílemi jsem myslel, že se dívám na nějaký zvláštní dokument. Stavba stanu, zkoušky atrakcí, a děsná nuda. Tudíž jsem to pustil na rychlejší posun, takže jsem nepobral, proč došlo k té rvačce a kdo tomu mladíkovi probodl ruku. Abych řekl pravdu, stejně mi to bylo fuk. Ve filmu je spousta němých pasáží, kdy jen hraje hudba a střih pracuje jen s různými záběry. Není to špatný nápad, ale do hraného filmu se to nehodí. Do dokumentu klidně. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný remake klasického snímku Zrůdy... V tomto kusu se nenachází praktický žádný šílenec, ani typický násilník, který by "zrůdy" šikanoval a urážel, jen jedna zhrzená a tak trochu vychcaná žena, která manipuluje muži, aby dosáhla svých cílů... A více k filmu ani nejde říct, protože ono se v něm prakticky nic neděje, nebohý divák jen sleduje různé cirkusové atrakce a nevěřícně kroutí hlavou... Jak již zmínil ve svém komentáři kobras5, nebýt posledních pár minut, v žádném případě by se nejednalo o horor, takhle se o něj alespoň okrajově film otře... Za mě naprostá ztráta času... ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

V porovnání s filmem Zrůdy z roku 1932 zde bohužel divák nenalezne nic, co by stálo za řeč a dalo se hodnotit kladně. Myšlenku ani nápad kladně nelze hodnotit právě kvůli předchůdci, prostředí taktéž nezáživné - půl filmu se díváte jen na pouťové atrakce... a poutavého zde také nic není. Pokud bychom vystřihli poslední 3 minuty, tak můžeme zrušit i samotnou kategorii horor. Za sebe dávám odpad a pokud doporučit podívat na tento film, tak skutečně pouze na konec, v opačném případě se podívejte raději na onen snímek z 32. a nebo jděte na reálnou pouť - efekt bude stejný a třeba se navíc trochu pobavíte. 2%. ()

Reklama

Reklama