Reklama

Reklama

Pěst Ježíšova

(festivalový název)
  • Španělsko Fist of Jesus
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Ježíš je vždy připraven podat pomocnou ruku těm, kdo ji potřebují, existují však i jiní. Ti, kteří zakusí jeho pěst. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (124)

Fixa 

všechny recenze uživatele

Když nad tím přemýšlím a pokouším se to interpretovat druhé osobě, tak mi to přijde vtipnější, než to je, protože vyberu jen to lepší. Bohužel tento 15ti minutový snímek je pro mě i tak dlouhý. Scény jsou dobré, odkaz na Braindead chápe každý, kdo ho viděl, ale rychle se to okouká. Vtipný je začátek a zbytek je už jen akce, která ač se to na první pohled nezdá, ztrácí tempo. To ovšem neznamená, že jsem se nenasmál u scén psychopatického řvoucího Ježíše, bojujícího s rybama v ruce a koupajícího se v hektolitrech krve ()

Uter123 

všechny recenze uživatele

JUDÁŠ: Zase si sa chcel ukázať. Vždy chceš byť v strede pozornosti. „VSTAŇ A KRÁČAJ, VSTAŇ A KRÁČAJ“ . „Ježiš. Nikdy som to predtým neskúšal, je prirodzené, že sa do toho nedostanem na prvý krát. Za 15 minút sa tomuto španielskemu týpkovi podarilo viac ako hoci ktorému režisérovi, slastný melancholický začiatok, cez WTF momenty, po záchvaty smiech až k potlesku na záver. Bravo. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Chrochtám blahem. Konečně horůrek, z něhož jsem cítil jemný vánek výborných, starých hororů ala Braindead. Pobavil jsem se, zasmál a i si užil old-schoolové masakry, kdy jedna část těla nezůstane bez deformace či na kaši. Amatérský vzhled přitom hraje též zde do karet, neboť působí naprosto stejně jako slavný první Evil Dead. Nemám co vytknout. Zřejmě začnu chodit i do kostela. 80% ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Ježíš má tisíc tváří a toto je jedna z mnoha. Jsem veliký fanoušek Ježíše, především toho jistého pana Ježíše, který utekl z kříže za ženskou a živností. Páč je těžké kráčet ve stopách toho velkého Pana Ježíše, jak jistý chlápek pocítil na vlastní kůži. Tenhle pan Ježíš se naopak nebojí vzít pořádně za práci a dokazuje, že to umí nejen se dřevem, ale i s rybou, a to na sto způsobů. Zároveň coby šikovný pracant a všeuměl názorně prezentuje, že nejsme prach, ale maso, krev a podkožní tuk. Zkrátka co člověk, to unikát, a co unikát, to laskomina. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

takovou krvavou lázeň jsem nečekal, ó Ježíši Kriste! Kdyby to mělo víc narážek z Bible a ne jen tu řežbu, tak bych dal vyšší hodnocení. Teď to nejde, ale zábava je slušná a délka není přemrštěná - tak si aspoň 3 slabší hvězdičky vymodlil. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama