Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Agent 007 se kdesi zdržel, takže ho dík nepravděpodobné záměně musí zastoupit výtržníci Spencer a Hill. Zdá se, že stojí proti zločinecké organizaci, s níž si nezadá ani Spectre. Fabule je tak roztomile pitomoučce načrtnutá, až si zaslouží slitovné odpuštění. Tady se nehraje s plány v plánech, tady se jednoduchými, nesmyslnými můstky postrkuje děj od mlátičky k mlátičce přes honičku zase k mlátičce. Hill a Spencer "hrají" tresť svých letitých kreací - nemá smysl, aby se jejich postavy jmenovaly jinak než oni. Taková hloupost, až je mi skorem milejší než bondovky, které usilují o sofistikovanost. Většinou ji nezískávají, ale přichází o smysl pro humor. Ten je tady přítomen, byť povětšinou na úrovni facek. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás, nepište do zprávy, že jsem měl zpoždění." Falešní agenti Steinberg a Mason mě bavili a na své pravé podřízené vůbec nic špatného do zprávy nenapsali. To se cení. Jen ta tradiční fackovaná mi tentokrát nepřihrála nějakej ten nezapomenutelnej úder, ale viděl jsem nejlepší záchod ve městě, "kvalitní" agentský vynálezy a dost mě mrzí, že "ďábelský" gangster K1 dostal toho na Aljašce, v Havaně a podobně. Určitě to byli skvělí chlapi a na tom monitoru zhasli naprosto jedinečně. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Má to několik velmi dobrých momentů, například příjezd zámožných Texasanů do hotelu a naprosto samozřejmý nástup na vozík pro zavazadla, ale jinak je Jdi na to dost možná úplně nejhorší film Buda Spencera a Terrence Hilla, jaký jsem viděl. Dodnes mi unikal a o nic zásadního jsem nepřicházel. Z řady momentů je poznat, že měla vzniknout parodie na špionážní filmy (napovídá tomu i "bondovská" hudba), ale příliš se nezadařilo. Humor přeprala trapnost. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv byly pro dvojici Terence Hill - Bud Spencer nejúspěšnějšími roky právě léta sedmdesátá, tak osobně mám rád také jejich filmy z počátku 80. let a jedním z nich je také snímek Jdi na to. Terence i Bud zde opět zvárnily pro ně tak typickou dvojici tuláků Roscoa a Douga, kteří se omylem stanou elitními tajnými agenty Steinbergem a Masonem...Ve filmu samozřejmě nechybí žádný z klasických atributů jejich filmů, tedy hlášky, vtípky, bitky a honičky a samozřejmě také město MIami. A byť už přece jenom jsou o něco starší, tak pořád to zvládají s grácií i šarmem. Snímek režíroval věrný Enzo Barboni podle scénáře svého syna Marca a opět dokázal, že jím režírované filmy patří k tomu nejlepšímu co spolu Carlo a Mario natočili. Ve vedlejších rolích to pak jistí především další věrný člen jejich filmů Ricardo Pizzuti, jak jinak než jako záporák a v roli jejich šéfa Tygra se představil americký herec David Huddlestone, který už ztvárnil "taťku" McBridea ve Dvou výtečnících. Další důležitou složku jejich filmů - hudbu tentokrát neobstarali bratři De Angelisové, ale Franco Micalizzi a také on odvedl dobrou práci. V mém osobním žebříčku, tak Jdi na to patří mezi mé nejoblíbenější snímky této dvojice, hned za filmy Dva výtečníci a Jestli se rozzlobíme, budeme zlí.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií od Buda Spencera a Terence Hilla. Nebo vlastně s nimi. Jejich setkání je náhodné, ale vede je k tak neskutečnému řetězci událostí, že je to až neuvěřitelné, co všechno scenáristé vymysleli. Dvojice je tradičně zábavná a já jsem se bavil od začátku do konce. Takové komedie se už netočí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)
  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)
  • Ve scéně, kdy Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) nasedá na vodní skútr, má hlavě červenou čepici. Při záběrech ze shora má ale čepici modrou a při návratu do hotelu drží v ruce opět červenou čepici. (Untentrauer)

Reklama

Reklama