foto

Faith Minton

  • nar. 14.3.1957 (61 let)
    Brooklin, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
1995 Cizinka
Náhlá smrt
1992 Hněv a čest
Swordsman 2
Ďábelská frekvence
1991 Proměna
1990 Lyžařská hlídka
1987 Kdo je ta holka
Penitentiary III
Číslo jedna s kulkou
1986 Jocks
The Naked Cage
1985 Misfits of Science (TV film)
1984 Dvojníci
1983 Jdi na to
Polda a bandita 3
1981 ...All the Marbles
Celou dlouhou noc
1980 Hurikán Rosy
1979 Gold of the Amazon Women (TV film)
Tuláci

TV seriály

2006 Sons & Daughters (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Roseanne-Feld (S09E20)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hra na schovávanou (S01E09)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace