Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Představte si svět bez čísel! Tak takhle zachraňují svět v téhle komedii Spencer a Hill. Je to zajímavý nápad a nejlepší scéna je ta v motorestu, kdy se před užaslými zraky těch dvou loučí manželky bossů, kteří jedou na "pohyblivej hajzl", slovy: DRŽÍM JIM PALCE, DOUFÁM, ŽE TO TENTOKRÁT DOKÁŽOU! :))) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Škoda formátu 4:3. Jeden si to štráduje na kolečkových bruslích a druhého zrovna pustili z lochu. Ti 2 se z ničeho nic stanou agenty CIA a vydávají se za 2 bohaté Texasany v Miami a dostanou na to zlatý obří cabriolet Cadillac ještě navíc s obříma rohama vepředu. Jako zjevení se tu na konci objeví velká holka Susan Teesdale, která se ráda pere. Jasně v TOP3 dvojice Spencer+Hill. 75% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna vůbec z těch nejlepších komedií se Spencerem a Hillem. Při pozorování těchto dvou člověku připadá, že snad ani nestárnou. Sice je bitek již o něco méně, ale vše je nahrazeno vtipnými scénami jako výslech chlapa od hotdogů nebo scény na recepci hotelu. Prostě i po tolika letech spolupráce téhle dvojice, to stále funguje. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

První seznámení s touto legendární dvojicí v mých 6 letech. A také jde o poslední film společně s "Dvojníci", který stál za to." Jdi na to" je sice jedna z nejslabších jejich spolupráce, protože se zde vyskytuje málo rvaček, na kterých jsou jejich komedie založené, ale těch málo, co se tu vyskytuje, jsou výborné, hlavně ta se servírováním hamburgeru a následné pokračování v kuchyni a poslední rvačka na lodi byla také povedená. Navíc docela zajímavej příběh, kterej se zamotává, i když je prostinký, tak jde o jeden z nejzajimavějších příběhů, kterej se v jejich komediích vyskytl. Navíc příjemná hudba, opět skvělá banda tupejch záporáků a i hromada povedených hlášek, narážek na filmy s Jamesem Bondem a na další známé filmy o tajných agentech, vlastně se mi zdálo, že jde o parodii na filmy o tajných agentech. Dávám 5*, protože jde o můj první film, který jsem viděl s touhle dvojicí, a i za děj, který je něčím víc, než obvykle. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Ale co bůbec lze ještě napsat? Skvělé rvačky a neodolatelné hlášky ("Tady máš pytlík na zvracení"-"Nech toho, to je tak pro psy.") Sežeňte si film se starým dabingem, který udělala kdysi ČT. Ten nový dabing není nic moc. Terence a Buda v něm sice mluví stejní jako v tom starém dabingu (tj. Trávníček a Schánilec), ale ostatní postavy jsou namluveny povětšinou nevýraznými neznámými hlasy. Tento nový dabing pochází od nějaké Pardubické dabingové společnosti, která kdysi skvěle nadabovala "Posledního Mohykána", ale tohle se jim moc nepovedlo. Nechá se to snést, jsou i horší dabingy, ale ten z ČT je o dost lepší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Šílené zlaté vozidlo s kravskými rohy, puškami na kufru a houkačkami z kamionu, kterým ústřední dvojice jezdí, je Lincoln Continental Mark III 68A z roku 1958. (Stejšn)
  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama