Reklama

Reklama

Po náhodné explozi v místním dole se z trosek vynoří dinosauři, kteří terorizují malé  město. Skupina střelců musí bránit svůj domov. Pokud vůbec v souboji  kovbojů proti dinosaurům někdo přežije. (TV Prima)

Recenze (42)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Podla mna, existuje niekde v Nevade nejaké malilinkaté mestečko, kde sa každoročne stretnú fanúšikovia týchto filmov, spravia si tam víkendový festival a pozerajú ich. Poväčšine sú to samotní tvorcovia, lebo aj herci sa hanbia za tieto počiny. Inak si vznik a existenciu takýchto snímkov neviem vysvetliť. Ale najviac ma pobavil na začiatku ten cigán, keď chcel divákov oklamať, že nemá v ruke bezpečnostnú kameru, ale merač plynov. To bol top. ODPAD! ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal vše, co jsem očekával. Nulový scénář, nesmyslný příběh, mizerné efekty, polonahé holky zachraňující dějovou prázdnotu, amatérské herecké výkony, to vše krásně zvýrazněno otřesnou kamerou a ještě horší hudbou. Takže v daném žánru takový standard, nejedná se o nic výjimečného. Reálně by mě zajímalo, kdo investuje do takové blbiny. Vždyť už dopředu musí být všem jasné, co z toho vznikne za hrůzu. Každopádně z toho mohla být fajn parodie, kdyby se tvůrci víc zaměřili na humor. Nemám co hodnotit, takže je asi zbytečné cokoliv dodávat. 0/10. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Už název filmu asi dokáže většině lidí napovědět, co je v následující hodince a půl bude čekat... Ano, silně digitální dinosauři si na americkém západě vyšlápnou na obyvatele malého městečka... Nejedná se tedy o klasické kovboje, ale ono je to v zásadě jedno, protože tito herci by se neuchytili ani v ochotnickém divadle, dialogy jsou neskutečně stupidní, efekty nestojí ani za zlámanou grešli a Eric Roberts je ve filmu... no prostě jen aby tam byl... Jedná se tedy o totální blbost, ale já se chvílemi docela bavil, takže za dvě... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasicky špatný film, který hraje na to, že dinosauři jsou prostě oblíbené potvory. Jsou, o to žádná, ale tady mi to kazí jak příšerné CGI efekty, tak snad ještě příšernější herci, kteří vám tenhle zážitek opravdu dovedou hodně zprotivit. Sem tam je tu nějaká hláška, ale celkově to pořád vyznívá hloupě a až příliš vážně na to, jak je to pitomé. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] V tomhle filmu byl velký nedostatek mladých a aktraktivních mužů. Všechny krásné a mladé dívky k sobě měly pány ve věku svých otců. Proč? A pozor, přiště až půjdu na kávu, či jídlo, objednám si tím drsným tónem jako Val: "Kávu!! A meníčko!" Btw. Pokud čekáte, že si cowboy osedlá dinosaura tak.... nebudete zklamaní :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, v ktorej sa Val (Rib Hillis) vyzbrojuje na chate, si zasunie pištole za rifle. V nasledujúcom zábere ich má ale zasunuté za opaskom. (Johnny.ARN)
  • Když Quaid (Kelcey Watson) střílí z M-60, pás nábojů neubývá. (Fenk)

Reklama

Reklama