Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PowPow 

všechny recenze uživatele

Vousatý hromotluk Bud se do role prostoduchého, ale tvrdého dobráka hodí dokonale. Ze svého civilizací nepolíbeného pohledu se diví absurditám okolního systému, se kterým se neustále sráží, což neumí řešit jinak, než pěstmi. Vzhledem k tomu, že ve společných filmech s TH vzniká humor z úplně jiných podnětů (hlavně vzájemné pošťuchování), není podle mě jejich srovnávání s Joem vůbec na místě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nikdy nevylézám z lodi....... Všiml jsem si, že Bud Spencer musí mít v každém příběhu kolem sebe nějaké děti. Tady má dvacet fakanů. Banánový Joe je americký buran žijící na jednom ostrově plném banánů, Banány jsou jeho celoživotní zdroj peněz. Ale až do dne, kdy se ukáže někdo mocnější a chce z ostrova udělat továrnu na banány. Tady začínají potíže. Ale Banánový buran se jen tak nedá. CITÁT - Tohle se mi nelíbí....... Mě se to líbilo. Směs italské akční komedie mi sedla. Banány hýbou světem....... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Automaty nastavte tak, aby nikdo nic nevyhrál !! Nejsme žádná armáda spásy !!" ;) Stenoův Banánový Joe je stejně jednoduchoučký, neotřepaný a ve své neotesanosti miloučký, přesto však ani zdaleka tak sebeironický a zábavný, jak by jeden čekal, či jak by se slušelo, podobně jako hlavní hrdina našeho příběhu negramotného hromotluka v podání Buda Spencera, kterému zde modrooký Terence Hill až příliš schází.. Steno servíruje velkou spoustu podařených hlášek, slušných bitek i obludných crazy scének hraničících s italskou infantilitou buranských komedií.. Naopak satirická vložka v podobě konfrontace se středoamerickou byrokracií mi přišla naprosto geniální..;) Nevyrovnané a v důsledku překvapivě slabé.. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Toto je vcelku rozporuplný film, ja sa prikláňam skôr na stránku kritikov. Bohužiaľ, z môjho pohľadu tu je citeľná absencia Hilla, chýba tu ľahkosť a viac vtipných momentov. Z Buda spravili dementa, ktorý nič nevie a má len silu. Keby aspoň nejaké tie bitky boli, ale v celom filme je ich žalostne málo. Vyzdvihnem hlavne titulnú pieseň, ktorú už niekoľko hodín neviem dostať z hlavy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama