Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné - jak se něco takového mohlo dostat na COOL?! Viděl jsem sice jen druhou půlku prvního dílu, ale bohatě to stačilo, abych byl znechucen. Navíc Iva Pazderová trapně napodobuje Zuzanu Slavíkovou a celkový výsledek nestojí také za nic :-/ Ostatně co by člověk čekal, když je režisér Jan Sládek, jehož pořady a seriály jsou téměř všechny v černém hodnocení... //EDIT: Tak jsem včera viděl další díl a za svým hodnocením si stojím. ()

mh.mail odpad!

všechny recenze uživatele

0% - Nečekal jsem, že to bude bůhvíco, ale bylo to ještě hloupější. Asi by to stačilo na jednu hvězdičku, ovšem finálová disciplína to definitivně spláchla do odpadu. Nevím, jestli už začínám být prudérní, ale podle mého názoru tohle do televize nepatří. O Ivě Pazderkové (kopírující Zuzanu Slavíkovou z Nejslabší, máte padáka!, jak už tady někdo poznamenal) jsem měl jisté mínění, které jsem si teď poněkud poupravil (směrem dolů), holt složenky se neptají, kde na ně člověk vezme. Na druhou stranu - kdo chce kam, pomozte mu tam. Jestli jsem si dobře všimnul, tak upoutávky na tento pořad běží se sloganem „Jak daleko jseš ochoten zajít pro deset litrů?“ To je, myslím, naprosto trefné. Ale proti gustu žádný dišputát. Kdo chce, ať se tam hlásí, kdo chce, ať se na to dívá. ()

Reklama

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ubohost nad ubohost, ale pokud do toho chce nějaký čecháček pro pár zlaťáčků jít, proč ne. Má úchylka na reality show a podobné trapnosti má aspoň další pole působnosti. Pazderkové se občas povede nějaký ten vtípek a soutěžící místy taky pobaví. Jen jsem ještě nepochopila, jestli je to vážně soutěž o keš nebo najatí herci.. ()

FlySKS odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátorka má asi vzbuzovat dojem, že je strašně zlá a hustá a zároveň nepředstavitelně vtipná. Ve skutečnosti ale vypadá jak žabí královna a cokoli kvákne zní tak strašně trapně, že bych si nejradši uříz uši. Pro představu ukázka soutěžní otázky a obrovské duchaplnosti soutěžících. Kolik strun má triangl? Degén1: Tři... Špatně ty tupý hovado. Přihlásí se degén 2 a odpovídá: Tři... Další otázka: Který tým vyhrál naši nejvyšší fotbalovou soutěž? Odpověď: Španělsko! V tom okamžiku rozbíjím sklenici s mlékem a přepínám program. ()

Blz2g 

všechny recenze uživatele

Česká parodie na faktor strachu v čele s pohotovou Pazderkovou, která srší vtipem, ironií i sarkasmem. Avšak nebýt jí, nedalo by se na to po pár dílech, kdy se plní dokola stále jedny a ty samé úkoly, ani koukat. Ano, sledovat soutěžící a jejich odpovědi na celkem jednoduché otázky, když je při tom rube judista s černým páskem, je celkem zábava. Ostatní je ale nuda a finále fakt trapas. Ale co by lidi neudělali pro sto táců, že? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama