Reklama

Reklama

Kočičí noc

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Bílá kočka chce jít na flám, jenže přátelé mají jiné starosti, tak vyráží sama. V baru se seznámí s černým kocourem a rozhodne se přidat k němu do party. Jenže na to bude muset být také černá. (Snorlax)

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

NE! Takhle prosím pěkně, milá studentíci ne, tohle by bylo dobré leda jako pouhopouhé cvičení na téma "rozpohybovat papírky" v ploškové animaci, jenže snad ani to zde autor nezvládl dobře, jak mohl. Nemluvě o "scénáři", který je zde zcela mimo. Takhle to vypadá na dalšího zneuznaného režiséra určeného na natáčení reklam pro jogurty. (mé ego má nutkavou potřebu zdůraznit, že po delší době je toto hodnocení první, komentář první). Ani nevím, za co je ta * ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hudba dělá co může, aby zachránila ten neuvěřitelně prostoduchý scénář (až bude mít autor šesté narozeniny a začne se těšit do školy, třeba už nebude vymýšlet takové hlouposti) a ošklivé grafické zpracování. Jenže kde nic není... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jak to tu tak čtu, na rozdíl od ostatních uživatelů mi nevadila kresba nebo scénář, naopak, grafika vytvářela příhodnou špinavou atmosféru. Nelíbilo se mi, že jen co se děj začal slibně rozjíždět, film skončil. A pořád mi vrtá hlavou, jestli se kocouři při aktu mění na medvědy, nebo jestli jsou kočky fakt až tak zvrácené. ()

Reklama

Reklama