Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Napínavá kvalitka o dvou naprosto debilních zvratech, které mě naprosto odradily, ten v úplném závěru si sám nasadil korunu. Jinak ale příjemná depka se všema ingrediencema, co mi nahání hrůzu, to jest zuby a nehty. Taky zářnej příklad toho, že ne vždy se hezká holka napatlá, aby byla ještě víc šik, ale dá se to i obráceně (ačkoli je fakt, že znám dost takovejch, co to dělaj úplně obráceně i v reálu). A zase si jednou budu muset promyslet, jak si to moje pivínko s flaškou becherovky ohlídat tak, aby mi tam někdo náhodou něco nemrd. Doslova. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, jehož hlavní postava mě neuvěřitelně iritovala (její herecká představitelka, Najarra Townsend, mi navíc přišla ošklivá, nebavilo mě proto ani na ni koukat) - na začátku nesnesitelná kráva, na konci rozkládající se vražedkyně. Ostentativně prohlašujíc, jak muže nepotřebuje, se jedním nechá opíchat v autě poté, co si na večírku lehce přihne vodky, a druhého - zamilovaného blbečka - pro změnu neváhá opíchat sama, když mu chce předat ten hnus, který chytla od toho prvního. Jako by to nebylo málo, film se nijak neobtěžuje sdělit, co že to vlastně Samantha chytla a co se jí děje, a celé to usekle končí v 78. minutě, nejspíš aby mohlo vzniknout pokračování, které se skutečně o 2 roky později natočilo (pod pokračováním je ale podepsán jiný scenárista i režisér, těžko tedy soudit, jestli se od začátku vědělo, že vznikne i dvojka). Ač je to dnes vcelku běžná praxe, osobně mi to přijde jako pohrdání divákem a nesnáším to. Spolu s těmi nechutnostmi typu odpadající nehty a červy ve vagíně je to pro mě další důvod, proč měl ten film spíš sral, než že bych z něj něco měl. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(71/2014) / Záver, asi najrozporuplnejší part filmu podla komentárov ma osobne moc potešil, ale prezrádzať nebudem. Nápad ako taký za 100 bodov, spracovanie efektívne a dostačujúce. Ináč pre slabšie povahy docela zaberák, nechtíky, krváky, červíčky :). Hlavná hrdinka zo začiaktu chrumkavá, ku koncu až moc prepečená :) (8/10) ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Výsledný efekt filmu je nedochutený. Hrdinkou je veľkomestká baba s istými ambíciami, lesbička, ktorá ma problémy s matkou. Partnerské a príbuzenské vzťahy sú nepodoťahované, ale to už je pri takýchto dielach častým javom. Dôvod jej najvážnejších problémov bol nedomyslený. Pokojne mohol mať mysteriózny podtext alebo nerealistický základ. Veď akáže pohlavná choroba sa takto prejaví? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama