Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thanatomorphose byla nenápadně psychologická přehlídka triků stojíci na metafoře duševní mrtvolnosti, která se projevuje úplným fyzickým rozkladem, Contracted je 90 minut pseudodějového čučení na otravnou nánu, co i v posledních minutách pohazuje perfektním účesem a i s tím herpesem u huby vypadá líp než já po dvouhodinovém snažení v koupelně. Doufala jsem, že se budu moci smát předpokládanému poselství "heterosexualita je zlo, které tě rozloží zevnitř", ale s příchodem závěrečné pointy, rovněž známé jako to nejvyčpělejší zápletkové klišé současného "hororu" a "pěkně prosím, naserte si", docházím k závěru, že ta má vysněná, těžce progresivní volovinka by přece jen bývala měla větší koule. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam je mladou, krásnou bisexuál-kou, ktorá momentálne vo svojom lesbickom vzťahu neprežíva najvydarenejšie obdobie. Nakoľko na party svojej najlepšej priateľke prichádza bez trucujúcej partnerky, v opojení alkoholu nezvláda situáciu a vyspí sa s neznámym mužom. Na danú skúsenosť sa snaží čo najskôr zabudnúť, no nebude to také ľahké, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Hneď nasledujúce ráno začína prepadať rôznym, doposiaľ nepoznaným pocitom. Čo sa to s ňou deje? Čo je príčinou neustáleho zhoršovania jej zdravotného stavu? Je to HIV z čoho má strach, alebo niečo omnoho horšie? Napriek tomu, že má tento snímok pomerne pomalý rozbeh, jedná sa o zaujímavý a nápaditý horor. Ak však hľadáte pocit napätia, či nebodaj lakačky, zabudnite. Režisér sa zameral na postupnú premenu výzoru, vďaka čomu film po vizuálnej stránke pôsobil pomerne zvrátene. So samotným rozuzlením som spokojný len čiastočne. Spolu s potešením totiž prišlo určité sklamanie. Pred úplným uzavretím príbehu sa odohrala scénka, ktorá vyznela z pohľadu jedného aktéra dosť primitívne a trápne zároveň. Ja sa osobne pozerám veľmi dobre, kde, čo, do čoho pchám. A vy, chlapi? – 55%. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pořádný nářez, který vypadal na začátku úplně nevinně. Jeden by nevěřil, co se může stát po jednom "zavrzáníčku". Jinak dějově brilantně vyladěný horror. Bylo celkem bolestné vidět půvabnou Najarru Townsend, jak se věrohodně mění na stvůru, za kterou se v klidu dala považovat, díky skvělé práci maskérek. Na druhou stranu občas byly vidět určité nedokonalosti, ale to se dalo přehlédnout vzhledem k chladnokrevnosti finální části filmu. To jak to skončilo se mi opravdu zamlouvalo. Ne, že bych nefandil hlavní hrdince, ale každá zábava něco stojí. Některá stojí třeba jen pár vlhčených ubrousků, některá má cenu zubů,nehtů, vlasů a následně i změny "povahy". Takový je život, 80%! ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(71/2014) / Záver, asi najrozporuplnejší part filmu podla komentárov ma osobne moc potešil, ale prezrádzať nebudem. Nápad ako taký za 100 bodov, spracovanie efektívne a dostačujúce. Ináč pre slabšie povahy docela zaberák, nechtíky, krváky, červíčky :). Hlavná hrdinka zo začiaktu chrumkavá, ku koncu až moc prepečená :) (8/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama