Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (517)

plakát

Zatracená krvavá láska (2024) 

Lesbickej sex, a přitom to není natočený jak porno. To prostě nemohlo mít úspěch.

plakát

Substance (2024) 

Viděla jsem už v roce 2006, kdy to natočil Kim Ki-duk, s tím rozdílem, že Čas byl dobrej. Kdybych neznala žádnej body horor, nepředpověděla to od první minuty dál a měla klacek, kterej bych si při sledování mohla mastit, tak snad možná... no, asi ani pak ne. Šokující max, pokud člověk nikdy neviděl starej zadek. No nic, čas si podesátý pustit Excision, to aspoň nevykrádá Černou labuť i bez toho mála, kvůli čemu nebyla Černá labuť okamžitě zapomenutelná.

plakát

The Haunting - Dům na kopci (2018) (série) 

Vždycky zbožňuju jít na čsfd a vyhřívat se v tom rozhořčeným skoroprohlídnutí mámnakoukános, že horor nejsou lekačky, horor je metafora. Si pak člověk připadá o trochu míň blbej.

plakát

Bridgertonovi - Série 3 (2024) (série) 

To holku fakt zahřeje u srdíčka, říct svojí tajný lásce, že by se ráda vdávala, a vyslechnout si: „To je super, tady máš pár tipů, teď mě omluv, mám domluvenou trojku v bordelu.“

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Trochu z toho ční Zendaya a její tumblr posting, ale to je holt daň za posledně, kdy přednasraní nečtenáři cítili potřebu hemtat cosi o zastaralých orientalistických narativech a adorování bílých zachránců. Přejme jim, ať to pochopí aspoň tentokrát.