Reklama

Reklama

Just Before Dark

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 3 min

Režie:

Timothy Kendall

Hrají:

Erin Cahill

Obsahy(1)

Danielle se vrací z karnevalu se svým kamarádem Landonem, který se jí rozhodne říct o svých citech k ní. Nicméně to nedopadne podle Landonových představ a skutečnost, že je Jedi, tomu nijak nepomáhá. (Stanislaus)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevěřím, že si myslíš, že jsem holka, která by s někým nechodila kvůli jeho práci." Ještěže jsem se nenarodil jako Jedi, takže jsem si mohl v pohodě odrandit svoje bez ohledu na profesi. Jenže chudák Landon .. co chudák - kretén to je ... vůbec jsem mu nefandil ... a příště mu šlohnu ten světelný meč. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kurva co se komu na tom nelíbí ? Krásná dívka zlomí srdce rytíři Jedi a to se vždycky nevyplácí ..pošťákům. A dobře se na to (ni) koukalo, a vůbec. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nejsem nadšený fanoušek ani odpůrce Star Wars, takže jsem si možná proto nedokázal vychutnat tuto (prý) komediální jednohubku. Sice jsem nikdy nic podobného neviděl, ale nápad také není vše, když není správně usměrněný. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Je to síce somarina ako mraky a beriem to aj ako paródiu na Star Wars ... ale je tam aj určite posolstvo, to si ale nechám pre seba, nebudem vám kaziť dojem :D ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Každý přece ví, že barva meče je dána krystalem a nelze ji za chodu měnit. A k tomu je tenhle kraťas docela sračka... ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Blbost on nekoho kdo videl SW jen z rychliku, triky dobry jen nejak nepobiram proc si rikal Jedi kdyz to byl vlastne Sith. Jo aha to mela byt jako premena Anakina na Darth Vadera (proto asi ta premena barvy mece), myslenka obstojna ale to zpracovani nic moc, je holt videl ze zde autor jeste zacinal to Book club je daleko lepsi a dynamictejsi ()

Reklama

Reklama