foto

Erin Cahill

  • nar. 4.1.1980 (39 let)
    Virginia, USA

Biografie

Erin Cahill se narodila a vyrůstala nedaleko města Alexandrie ve Virginii. Erin se k herectví dostala díky své matce, která režírovala divadelní hry. V pěti letech začala vystupovat v matčiných hrách a o tři roky později přidala ještě zpěv a tanec. V 11 letech díky své kráse vyhrála titul Miss Junior Virginia. To, že je Cahill půvabná se potvrdilo i na střední škole, kde v maturitním ročníku vyhrála titul královny plesu.

Po účinkování v několika divadelních hrách během studia na střední škole, se Erin v roce 2000 přestěhovala do Los Angeles, aby zkusila štěstí v hraní před kamerou. V LA poměrně brzy dostala jednu z hlavních rolí v proslulém dětském seriálu POWER RANGERS: TIME FORCE. Jako Pink Ranger natočila 20 episod a několik Power Ranger filmů. V roce 2002 se rozhodla skončit s Rangers a pokusit se sehnat roli v nějakém dospělejším filmu. To se jí zčásti podařilo, když dostala roli ve filmu BILL THE INTERN a hostující roli v seriálu DRZÁ JORDAN. Od té doby dostává Erin spíše vedlejší role v průměrných filmech a epizodní role ve známých seriálech jako například KRIMINÁLKA MIAMI, DR. HOUSE, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, CHIRURGOVÉ nebo třeba komediální JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU.

Miro_CZ

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hidden Affairs
2018 Dávné křivdy (TV film)
Hometown Christmas (TV film)
Last Vermont Christmas (TV film)
2017 Hush Little Baby (TV film)
Ladies Night
Nanny Seduction
2016 Cut to the Chase
It Snows All the Time
Sleigh Bells Ring (TV film)
The Watcher
2015 Wingman Inc.
2014 108 Stitches
Delirium (TV film)
2013 Skinwalker Ranch
2012 Krásná řeznice (TV film)
Sweet Old World
Čivava z Beverly Hills 3
2011 6 Month Rule
Demoted
Vyvolávač blesků
Čivava z Beverly Hills 2
2009 Just Before Dark
2008 Boogeyman 3
Fast track: no limits
2007 Jekyll
Mannsfield 12, The
Mirror, The
Supreme Courtships (TV film)
2006 Life Is Short
2005 Omrzlina
Race You to the Bottom
2004 Creature Unknown
Songwriters Hall of Fame (TV film)
Stunt C*cks
2003 Bill the Intern
2002 Biggest Fan, The
Power Rangers Time Force: Dawn of Destiny
Power Rangers Time Force: The End of Time
2001 Power Rangers Time Force - Quantum Ranger: Clash for Control
Power Rangers Time Force: Photo Finish
2000 Speed for Thespians

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hráč v lese (S11E04)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lovec námořníků (S06E06)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Útočiště (S01E09)
Rudá vdova (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 1. část (S03E01)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Na nože (S02E22)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Lethal Combination (S05E19)
Dr. House (TV seriál)
Masážní terapie (S07E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kotlík zlata (S06E17)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Informátor (S07E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kritik (S08E06)
2008 Greek (TV seriál)
Barely Legal (S01E21)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malá Minnesota (S04E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Malleus Maleficarum (S03E09)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rozpolcená (S04E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
2006 Free Ride (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Power Rangers Wild Force (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2012 Keenan Cahill - webová senzace

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace