Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

mkubalikova

všechny recenze uživatele

Toto není hodnocení filmu, na film se do kina nechystám, One Direction mě absolutně nezajímají, takže nevím, proč bych měla utrácet peníze za dokument o nich. Nicméně mě dosti pobavily dvě věci: 1. Film se během pár dní vyšplhal na první místo žebříčku nejrozporuplnějších filmů na ČSFD. To asi znamená, že film hodnotí pouze zamilované fanynky, které film viděly, ale jsou absolutně neobjektivní, takže dají 5*, nebo uživatelé, kteří film vůbec neviděli, ale OD jim připadají natolik odporní, že prostě dají odpad!. 2. Trailer pustili před promítáním Kick-Ass 2. Intenzita smíchu u jedné scény se tím pádem zdvojnásobila (modří už vědí). ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tahle britská pětice si život užívá s humorem a energií sobě vlastní - a takový je i tento snímek o klucích, kteří si svých rodin a fanoušků váží více než cokoli jiné a sebe berou jakkoli, jen ne příliš vážně. Filmařsky je dílko zvládnuté na jedničku - kamera i režie jsou výtečné, 3D efekty film poutavě zkrášlují a příběh svůj úkol splňuje. Ať už kapelu máte rádi nebo ne - méně jak tři hvězdičky prostě dát nemůžete! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tenhle druh chlapeckých skupin, které se objeví, oblbnou děvčata (a čtyřprocetní chlapce) od 10-14 let a poté zmizí a za pár měsíců je nikdo nezná, ale tenhle dokument (ačkoliv jsem ho zhlédl nedobrovolně) není takové peklo, jako poslech libovolné písně dané skupiny. Je vidět, že ti hošani, nemají v hlavě úplně nas*áno. Jen mě překvapuje, že to natočil někdo, kdo se měsíc přežíral burgerama a přitom se natáčel. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Sem bych měl dát nějakou citaci z filmu, ale bohužel to byla taková sračka, že mi nic neutkvělo. Moje prdel je posvátná. Je to takový krucifix pro neobdařené. Můžete se k ní mlčky přiblížit, úžasle obdivovat její tvary, uznale pokyvovat do rytmu mé chůze. Když se osmělíte, můžete přistoupit blíž. Prosím, tiše. Klidně mi můžete jemnými krouživými pohyby namasírovat anální věnec, přeleštit mi beďary na fasádě, nebo mi tam nechat nějakou rozkošnou samolepku. Pokud jsem vás doposud neposral, nebojte se, zazvoňte. Vpustím vás vřele dovnitř. Jen prosím, na nic nesahat. Vše je jedinečné, spořádané, nevytřené. U vchodu si nezapomeňte vzít turistického průvodce. A hlavně mi nevyplašte hemeroidy, vždyť si tak pěkně hrají. Když si pečlivě prolezete všechny posrané záhyby, uděláte si pár fotek se záněty, obdivně prohlédnete několik desítek let staré kráphovníky a v poklidu zase odejdete, vše bude v naprostém a elegantním pořádku. Ale když mi tam neotřele vtrhne banda egoistických buzerantů, vyrazí mi dveře, začne tam vyřvávat ty svoje píčoviny, stěhovat moje hovna, vytírat vzácné semeno po dědečkovi a ještě mi tvrdit, že přesně takhle to má být, tak to se kurva neznám!!! Co vlastně bylo cílem tohoto dokumentu?! Nasrat mě?! Gratuluji, vy namyšlení kokůtci, povedlo se vám to výborně! Á, počkat... dobrý, už jsem ledově klidný. Tedy bych vám rád vzkázal, popadněte Džastýna za kundu a vyskočte z nejbližšího letadla, děkuji. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

ČSFD hlásí: 6. nejrozporuplnější film. A abych řekl pravdu, vůbec se tomu nedivím. Já se ale pokusím v hodnocení vůbec nevyjadřovat ke kapele One Direction, k jejím členům, jejich stylu ani k jejich hudbě. Jako takový je tento dokumentární film překvapivě snesitelnou záležitostí. Rozhovory s členy kapely (nepočítaje uřvané 13leté fanynky) a jejich rodinami dávají smysl. Není to iracionální opěvování polobohů hudební scény, ale obyčejné zhodnocení "normálních lidí" "normálními lidmi". Člověka určují jeho činy a v jejich případě (charita pro Afriku, solidarita rodině, aj.) se tyto skutky dají chápat pouze pozitivně. Ano, jsem zvědav jak dlouho jim to vydrží, osobně tomu moc času nedávám. Ostatně o těch špatných se film točit zcela určitě nebude, ale od toho tu máme bulvár. Poslední bod zhodnocení patří jejich producentovi. Simon Cowel byl pro mne vždy vizionářem a člověkem s jasným tahem na bránu. Osobně bych dal nevím co, abych měl takový čuch na prachy... Podle jeho vlastních slov mu nápad založit One Direction nezabral ani 10 minut. Řekněte kdo jiný je schopen a 10 minut vyrobit takovouhle úžasnou továrnu na peníze? Obrovská poklona a respekt před tímto člověkem. Ať se nám 1D líbit nemusí, baví spousty lidí napříč celou zeměkoulí, a s tím se asi budeme muset smířit. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu fanoušci hádali na officiálním twitteru kapely. (Sel.Miley)

Reklama

Reklama