Reklama

Reklama

Nákupní maniačky

(pořad)
  • Slovensko Nákupné maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(více)

Recenze (85)

Amandeus666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak totok je hovno s velkým H. Ovšem tvůrci jsou v tom asi nevině, neb to, co tohle nejvíc táhne dolů jsou vypatlaný nány, co se zajímají jen o hadry a utrácí nesmyslné částky za nesmyslně nekvalitní oblečení. Do toho na pozadí nějaké hňup kafrá, co by teda jako rozhodně neměli nosit a co je total trendy look :D, no tož, to mi ho vyndé. Ale abych tolik nehájil myšlenkotvůrce, když přijdete s takovou dementní myšlenkou, chytráky tím nepřilákáte. Televizní ukázka myšlenkového a hodnotového úpadku doby. TOŽ CELKOVĚ: Jestli chcete zažít pocit, jak vám někdo vymrdává mozek z hlavy a postupně vám zabijí jeden neuron za druhým, hoďte na tohle mrkec. Stačí jeden díl a uvidíte, kam až některé dámy mohou se svým hodnotovým žebříčkem klesnout. Hnus. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak toto je snáď iba pre televízne maniačky. Je fajn, že na rozdiel od Bez servítky tu máme k výsledku bližšie, pretože ho vidíme a nemusíme iba hádať, akože to jedlo chutilo. Kvalita jednotlivých dielov bude asi závisieť od inteligencie žien, ktoré sa súťaže zúčastnia, obávam sa však, že priemer je jedna fajn baba na štyri slepice. Ďalej neplánujem tento priemer s vačšími skúsenosťami s programom upravovať, tých pár dielov s jedným tímom mi stačil a možno som ešte dobre obišiel. ()

Reklama

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Fíha, tak to je odvaha od slovenskej produkcie! Za 500 euračov, čo je trebars mesačný plat slovenskej učiteľky , t. j. z toho celý mesiac žije (!), nakúpiť handry na seba na jednu akciu... Pozrela som si len jednu časť a mala som problém so žalúdkom. Keď som počula "premúdrelé" reči favoritky o tom, že na prvé rande sa netreba obliecť vyzývavo, lebo dôležitý je pohľad do očí, tak sa tie moje pretočili a zas ten problém so žalúdkom... Asi navštívim gastroenterologa alebo to už viac nebudem nikdy sledovať. :-) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Úplně stejný formát pořadu jako u nás Popelka,ale tento evidentně vznikl dříve.Jinak je to tedy pořad o tom jak čtyři ženy soutěží o to kdo se lépe oblékne.....Kdybych neměl rád ženy a občas by se tam alespoň nenašla některá na kterou se hezky dívá tak budu hodnotit níže.Takto za mě 20% a jedna hvězda. ()

Bernice 

všechny recenze uživatele

Ony dostanou 500 éček. Tolik peněz a ony místo toho, aby si koupily kvalitní oblečení si koupí první šunt co uvidí a za zbytek si koupí minimálně tunu mejkapu. Ale jinak bych to až tak černě neviděla. Některý jsou jsou sice blbý jak poleno, ale občas jsou tam docela pěkný outfity...ale s podporováním takto konzumního stylu života zase nesouhlasím... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama