foto

Sisa Sklovská

  • nar. 13.10.1965 (54 let)
    Žilina, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2008 Matúš Čák Trenčiansky (divadelní záznam)
2000 Krysař (divadelní záznam)
1993 Spomienky na lúčenie (TV film)

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tetovanie na duši (koncert)
2015 Proglas - koncert Rím 2015 (TV film)
2013 Felix 70 (koncert)
Integrácia 2013 (koncert)
2000 Hudobný ohňostroj Sisy Sklovskej (koncert)
1999 Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci (TV film)
Žena sluncem oděná (koncert)

Host

TV pořady

2017 Čtyřlístek pro talenty (TV pořad)
2015 Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník (TV pořad)
2014 Souboj národů (TV pořad)
V sedmém nebi (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2013 Nákupní maniačky (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2011 Slovenka roka 2011 (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Hodina deťom (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Na plovárnu bez plavek (TV pořad)
2008 Cigánsky oheň (TV pořad)
2007 Bailando - Tančím pro tebe (TV pořad)
Bailando: Vytancuj si svoj sen! (TV pořad)
Hit storočia (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
Člověče, nezlob se (TV pořad)
2006 Hurikán (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2004 Při strážnickej bráně (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
2000 Ježiš ako muzikálová hviezda (TV pořad)
První pomoc (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Haló, hudba (TV pořad)
Kaviareň Slávia (TV pořad)
Koncert titánů swingu (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Rychlý prachy (TV pořad)
1997 Český slavík '97 (TV pořad)