Reklama

Reklama

Sam pracuje v reklamní agentuře a jen pomalu se vzpamatovává z náhlé smrti svého syna. Když se probírá chlapcovými věcmi, narazí na nahrávku, díky které se k synovi dostane daleko blíž a pozná ho i z jiné strany. Sam je úspěšný ředitel reklamní agentury. Osud mu však zasadí krutou ránu, když náhle zemře jeho syn Josh. Sam se snaží přežívat na lodi v přístavu, kde hledá útěchu na dně sklenky. Jednoho dne, když se probírá věcmi, které mu po synovi zbyly, narazí na krabici plnou demo nahrávek a textů ke skladbám, které Josh napsal. Díky nalezeným písním Sam pozná svého syna ještě lépe než dřív. Dokonce se je rozhodne zahrát v místním baru. Po krátkém vystoupení se dá dohromady s mladým Quentinem a společně založí kapelu Rudderless. Ta oběma, i když každému jinak, pomůže překonat těžké životní situace. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Výborná volba poměrně originálně podaného tématu, ale zpracování dle mého tu a tam drhlo. Při rozhodování o hodnocení mě to hodně táhlo k trojce, jelikož nějaké ty nudné pasáže se pro mě našly, ale přece jenom to je neuvěřitelně příjemný, oslovující a na city silně hrající film, takže jsem byl shovívavý. Navíc Macy dostal pod ruku slušný herecký ansámbl, ve kterém mi nevadila ani Selena Gomez, i když je pravda, že byla jen ve třech scénách, v nichž pokaždé ne zrovna uvěřitelně brečela, ale šlo to. Strašně se mi líbilo hlavně to, že si autoři schovali podstatnou informaci o Joshovi smrti až někdy do polovinu filmu, protože to jsem opravdu vůbec nečekal. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Film který jsem sledoval v letadle.. Ze začátku jsem hledal jen film na zahnání nudy ale s postupem času jsem si začel říkat že to žádný zabíjení nudy neni, ale že si to sakra užívám. Dramata to je moje a tenhle film se dostal mezi ty nejlepší z nich. Opravdu klobouk dolu před hereckym výkonem hl. postavy a pedevším za parádní soundtrack, kterej celej zakotvil na mý MP3! parada! 4,5 * ()

Reklama

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě fakt dostalo! Sice tuhle písničkářskou americkou hudbu nijak zvlášť nemusím, ale tady mi nijak nevadila, patřila úplně přirozeně k příběhu a vlastně ho potom celý pohltila. Ten zvrat mě opravdu překvapil a závěr mě opravdu dostal. Skvělý výkon herců, říkala jsem si, odkud já jenom znám toho krásnýho kluka a on je to Toníček Jelcin a ach, jeho smrt jako by dokreslovala ten film a - a bylo to prostě hustý. Nemám ani zdání, jak jsem na tenhle film přišla, ale je to dobře - filmy, kde hraje hudba hlavní roli, mám moc ráda. Jo a komedie to není ani náhodou. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Terapii a vyrovná(vá)ní se s nesmyslnou smrtí svého potomka (střelba ve škole - ale hůř) zprostředkují pro zničeného otce dema synových písniček, které se po letech odhodlá pustit, naučit i hrát na pódiu - a díky nimž se z mladých muzikantů (plus on) stanou lokální hvězdičky. Pohodový feeling se závažným podtónem podporují velice povedené folk-rockové songy a jejich texty. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film by to byl průměrný, ale do podprůměru ho u mě strhává to, že se vydává tou nejlacinější, nejprošlapanější cestou plnou klišé. Na tomhle filmu není vůbec nic překvapivého. Od prvního setkání zlomeného muže a nadšeného mladíka, který netuší, jakou zátěž si s sebou muž vleče, se dá dopředu uhodnout snad každá scéna. Scenáristická lenost nebo nemohoucnost táhnou snímek dolů jako loď s probořeným kýlem. Tou laciností je to totiž falešné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo 21. dubna roku 2013, filmovalo se ve městě Oklahoma City a Guthrie v USA. (willy1)
  • Na začátku filmu ve scénách na univerzitě je několikrát vidět název školy, například na plakátech a bráně u vchodu, tam stojí zkratka UCO, kterou používá University of Central Oklahoma. Později ve zprávách o střelbě na univerzitě je však napsáno, že se škola jmenuje Central Plains State University, což je v rozporu se zkratkou i nápisy v předchozích záběrech. (hansel97)
  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu Sundance v lednu 2014. (Terva)

Reklama

Reklama