Reklama

Reklama

Čističi orlojů

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1937, 9 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Šikovná zostava v zložení Mickey Mouse, káčer Donald a Goofy sa dá na umývanie vežových hodín. Zručnosť im samozrejme nechýba, ale aj tak sa nevyhnú menším zábavným šarapatám. (T2)

Recenze (9)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Donald, Mickey a Goofy jsou "myči" hodin a vydávají se vyčistit orloj - jednoduchý děj ze kterého je vymačkáno maximum gagů - nejen díky Donaldově choleričnosti a Goffyho nemotornosti. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Zostava Mickey Mouse, káčer Donald a Goofy sa dali na umývanie vežových hodín, čím spustia riadnu razanciu gagov. /90%/ Krátkometrážnu rozprávku pozri na: DVD MICKEYHO má každý rád ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cídění orloje je velmi nebezpečná záležitost, ale v provedení Mickeyho, Goofyho a Donalda přináší cenná poučení: 1. Čísla na ciferníku se nejlépe umývají skotačením po vteřinový ručičce, 2. Citlivej mechanismus se aktivně brání mytí vodou, 3. Není vhodný čistit zvon zevnitř v celou hodinu, kdy do něj začnou zběsile bušit všechny figury na orloji. Nehodlám tato poučení využít v praxi, ale člověk nikdy neví, kdy se mu získaná informace může hodit. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

96. diel zo série Mickey Mouse - spolu s Donaldom a Goofym ako čističi vežových hodín, v ktorom dobre predpokladáte, že gagy budú mať niečo spoločné so samotnými hodinami, ktoré sčasti ožijú. Keby to bolo založené iba na nemotornosti, bolo by to oveľa lepšie. 60% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších týmových dílů (i samostatných, protože ty bývají horší). Nostalgie pracuje a já nemůžu jinak, než hodnotit plným počtem hvězdiček. 100% ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Gagy nabítá výborně animovaná groteska. Spoustu motivů a nápadů později převezme nejeden animák (třeba Tom and Jerry). (A taky jsem měl závratě a špatný pocit v žaludku u scén, kdy balancují na okraji toho mrakodrapu... :) ()

Reklama

Reklama