Reklama

Reklama

Válka skladů: New York

(pořad)
  • USA Storage Wars: New York

Obsahy(1)

Válka skladů: New York sleduje skupinu městských průzkumníků v novodobé honbě za zapomenutými poklady. V nejlidnatějším městě v Americe se nedá ani odhadnout, jaké úžasné cennosti se mohou skrývat ve skladových jednotkách v New Yorku a jeho okolí. Joe P, Mike, Candy s Courtney, Chris a Tad a dražitel John Luke se vrací a soupeří, kdo najde a získá ztracené a vzácné předměty. Když tihle Newyorčané přihazují, jedná se o úplně jinou aukci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Storage Wars Texas recykloval prvotní originální formát Storage Wars. Sehnalo se pár jinejch lidiček a změnila se lokace. Teď jsme tedy v New Yorku. Opět jiní lidé, opět jiné sklady, opět jiné špeky i bordel v kójích. No History, co nám dáš dál? Storage Wars Oklahoma? Idaho, California, Florida...??? Jistě se dá s kamerou lítat po Státech dle libosti, těch opuštěných skladů je jistě všude také habaděj, ale bude to lidi - diváky ještě bavit??? * ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad dražeb a vlastně všechno okolo mám rád,ale tady se teda sešla banda nesympatických ubožáku až mi to kazí veškerý dojem ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Just love it! Je jedno jestli to je v NY, Texasu, nebo jiném koutu Ameriky či světa. Koncept je stále stejný, akorát lidé a partičky buyerů se mění. Samozřejmě na "YUPP mana" Brandi+Jaroda, Barryho a Darrela se synátorem ze známých kalifornských Storage Wars to nemá (proto o jednu hvězdu méně), ale jinak si nestěžuji, WOW FAKTOR stále funguje. Tohle mě prostě baví!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Jmění Candy Olsen činí 250 000 amerických dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama