Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Calado odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina důchodců s tak trapnými "fórky", že se za ně na druhé straně obrazovky stydím i já. Jestli to měkdo může u nás odvysillat, tak opravdu jen Nova. Nejen, že se nikdo nesměje, ale všichni "nachytaní" se na "vtipálky" koukají jako na úplné idioty, čemuž se vůbec nedivím. Každá vteřina strávená u tohoto pořadu je kus promarněného života!!!!!! ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Staříci se určitě dobře pobavili a ujistili se v tom, že jsou víc kůl, než ty dnešní parchanti, kteří jenom drogujou, chlastaj a ruší noční klid, když se chtějí koukat na seriály. No, ale snad jich aspoň nebude tolik po supermarketech, když teď těžce "trollí" lidi po ulicích. Celkově ale marnost. 18% ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Pokus o český JACKASS v mediálním měřítku?Jedním slovem T.R.A.P.N.Ý. Samozdřejmě že né hlavní komparzisté.... je celkem úžasné kolik toho ještě dokáží ze sebe ti starouškové vydat a co víc že si z toho dokáží ještě udělat legraci. ALE SCÉNÁRISTA CO JIM TY VTÍPKY PÍŠE... PROTOŽE TEN MUSÍ JEDNOČNĚ NĚCO ŠŇUPAT A MÍCHAT TO Z GUMOVÍMI MEDVÍDKY, PROTOŽE NĚCO TAKOVÉHO MŮŽE VYJÍT JEN Z HLAVY CHORÉHO POMATENÉHO NEBOŽÁKA.... Co je na tom až tak špatně že si myslí že je to snad vtipný. 1% Jsem se snad i pousmál.... a to je dost žalostný na zábavný pořad. Tedy pokud si tak někdo představuje zábavu. Odpad nedám.... již jsem zmínil důvod. Ale chválit rozhodně taky nebudu. .....................Závěrečná myšlenka: Taky vám přišlo že ten děda co přetčítal o Honzovy bartů tomu pánovy v parku v 5 díle.... že dabuje otce Furu v pevnosti Boyard? :) ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Jejich životem je trapárie. Jejich zbraní je nevtip. Jejich plat za natáčení je šest stovek na den a zubní protézy zdarma. Dohromady je jim šest tisíc padesát let a všechno je jim u p*dele. Rakoviny vyrážejí do ulic a jejich ortézy jsou plné nevtipu. Eva Holubová, "skrytá kamera" a tlupa idiotů, která by měla radši umřít. (oficiální text uživatele) ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Od první po poslední scénku je to česká - nemusím dodávat, že i horší - verze show Betty White "Off Their Rockers". Nemusím dodávat, že Americká verze je rozhodně mnohem lepší, ale tak na české poměry... Plus za odvahu těch "sírů". Jo občas jsem se přistihl s koutky úst nahoře, ale i tak z české verze nemám takoví pocit jako z originálu. Nevím... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama