Reklama

Reklama

Judas Priest: Epitaph

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2013, 144 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Záznam záverečného koncertu k 40. výročiu v máji 2012 v Londýne v HMV Hammersmith Apollo.

Zoznam skladieb:
Battle Hymn
Rapid Fire
Metal Gods
Heading Out To The Highway
Judas Rising
Starbreaker
Victim Of Changes
Never Satisfied
Diamonds And Rust
Prophecy
Night Crawler
Turbo Lover
Beyond The Realms Of Death
The Sentinel
Blood Red Skies
The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
Breaking The Law
Painkiller
The Hellion
Electric Eye
Hell Bent For Leather
You’ve Got Another Thing Comin’
Living After Midnight. (rotel)

(více)

Recenze (8)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Judas Priest ovládli rok 2012/3 špičkovým živákem, kde vynikající zvuk není jedinou dominantou. Halford, jehož hlas zní jako rozběhnutá cirkulárka od Binderbergera, potvrdil, že jeho comeback byl jediný možný strategický tah pro tuhle britskou smečku. Nic proti Owenovi, jeho náhradníkovi v době krize kapely. Playlist Epitafu je kupodivu složen především ze starých fláků. V podstatě z novodobých dějin restartovaného jádra kapely zazní jen tklivá píseň Judas Rising a poměrně špatná Prophecy. Jinak se pohybujeme spíš v hlubinách času, sáhneme například až do dob alba Rocka Rolla. Vizuální stránka vystoupení ničím extrémním neoslovuje. Koncert působí spíš komorním dojmem. Určitě ano, zvlášť při srovnání s jejich neméně slavnými kolegy, třeba Metallicou. Heavy metalovým harcovníkům Judas Priest chybí určitá progrese a možná i trochu tvrdší riffy, aby šli s dobou, to je a bude také neméně dobrý tah do budoucna. Všichni se totiž jistě shodneme na tom, že zenit prodělali při vzniku Painkillera a to už je dobrých dvacet tři let zpátky. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Opět dokonalé Blurejko, výborně sestavený setlist, špičkový koncert, dokonalá hudba. Neposlouchat v pc, ale pustit pouze na velké obrazovce s kvalitními bednami a pořádně osolit. Pak je hodnocení 100% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Předem podotýkám, že jsem nikdy Judas Priest nežral. Tohle je ale fantastický, skvěle zvládnutý koncert. Po zvukové stránce zatím druhá nejlepší videonahrávka (po Alice in Chains unplugged), kterou jsem kdy viděl a slyšel. Obraz výborný. Ti chlapíci se do toho opírají jako by jim bylo osmnáct- až mi běhal mráz po zádech. To je prostě metloš jak víno, víc k tomu nemám co dodat a objednávám blu-ray. 100% ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Neskutečná záležitost pro všechny fandy heavy metalu. Nejen Rob v neskutečné formě, ale hlavně průřez historií Judas Priest a celé metalové (zejména módní) kultury. Jeden z mých nejlepších koncertních i Blu-ray zážitků. THE PRIEST IS BACK! ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Pro me osobne urcite lepsi zazitek nez jejich koncert v Pardubicich, kde jsem musel v pulce odejit, protoze se Halford nedal poslouchat. ()

Thehellion

všechny recenze uživatele

Skvělý záznam legendární kapely, po slabém Rising in the East, konečně živák, na který se čekalo. Rob Halford ve fantastické formě a skvělý nový kytarista Richie Faulkner, parádní koncert.. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

"Judasy" jsem viděl naživo třikrát a vždycky to byl zážitek, na který se nezapomíná! Nejinak je tomu i u tohoto vynikajícího koncertu. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Tento koncert Judas Priest byl z mého pohledu diváka naprosto dokonalý. Parádní šou. Jen mě při jeho sledování zarazila jedna věc. Na to, že to byl "domovský koncert" v Anglii, tak byly reakce publika více než chladné. Minimálně do poloviny koncertu. Pak se přece jen fanoušci trochu odvázali. Možná to chtělo na DVD natočit jiný koncert z tohoto turné, kde by byla lepší atmosféra. Ta chabá atmosféra mi celkový zážitek dost pokazila, přestože kapela byla perfektní a jela na 100%. Ale i přes toto zklamání musím dát plný počet. ()

Reklama

Reklama