Reklama

Reklama

Expremiéři


Jiří Paroubek - 40 tváří (E07)

(epizoda)

Obsahy(1)

Pátrání po důvodech negativního mediálního obrazu Jiřího Paroubka. Z čtyřiceti nejprohlíženějších internetových fotografií bývalého premiéra si svého Paroubka vybírají ti, kteří mají jeho mediální obraz na svědomí. Patří mezi ně technaři, novináři, fotografové, první vrhač vajíček a samozřejmě i sám Jiří Paroubek. (Česká televize)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Apač tekutého hněvu.“ Podnetná debata o vytváraní mediálneho obrazu, dobre zostrihané. Konfrontácia Paroubka a vnínamia jeho osoby podaná viacerými názormi. Režisér svoju úlohu splnil na výbornú. Záverečný zostrih Paroubka a ľudí s jednou zo 40 jeho fotiek je už len čerešničkou na torte. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, myslím že by to šlo natočit mnohem , mnohem lépe. Ale moje hodnocení zachraňují komentáře filosofa Václava Bělohradského. Paroubek je podle mě klasický korporátní bezemoční psychopat, kteří se snadno vypracují až nahoru. Míval jsem podobný názor jako v dokumentu technař na oné slavně rozehnané technopárty, že jsou potřeba mladí politici. Ale když nyní vidím Piráty, tak snad ani ne. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší 3*, na můj vkus ale příliš málo Paroubka a příliš mnoho více méně nevýznamných osob kolem. Nápad tematizovat Paroubkův mediální obraz byl velmi dobře zvolen, ale sám expremiér jakoby vůbec součástí dokumentu nebyl. ()

Reklama

Reklama