Reklama

Reklama

Ellie Goulding - Burn

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Burn je název písně od Ellie Goulding z alba Halcyon Days(2013). Tato skladba byla vydána 5. července 2013. Videoklip byl vydán o další dva dny později. (Cheeker)

Recenze (10)

Handle 

všechny recenze uživatele

Burn je výborná písnička, ovšem upřímně jsem ji slyšel možná i v lepších verzích než je originál (na mě to je až zbytečně moc "diskotékové"). Klip je ok. ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Jděte všichni do hajzlu, fakt. V dněšní době na míru ušitých poloobnažených až obnažených MTV kraviček přímo z výrobního pásu je Ellie jasným vzkazem, že naděje žije a ne ledajaká! Tuhle jsem se nachytal, jak jsem hladový seděl a jel Burn pořád dokola asi 2 hodiny a to jsem si ji původně chtěl pustit akorát jako kulisu k vaření. Výsledek? Maso připálený, rejže připálená, hrnce zničený, plotna je mrtvá, já jsem sytý a beznadějně a bezhlavě zamilován do tohohle úkazu z pohádkových zemí jménem Ellie Goulding: (: ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá speváčka, je mi celkom sympatická, viac než napríklad Rihanna, Miley Cyrus, Katy Perry, Britney Spears, Demi Lovato a veľké množstvo podobných, ktoré ma priam odpudzujú svojou tvorbou a vystupovaním, no myslím, že ešte stále je slabšia než napríklad Lana Del Rey, ktorá ma ohromný hlasový fond. Ellie je skôr taká jemnejšia, hravejšia a aj Burn je takou pohodovou tanečnou hudbou s celkom pekným svetelným videoklipom. Ona sa nepotrebuje odhaľovať, no komerčná podľa mňa je dosť. Ako dielo je to teda príjemné, no nie úplne môj vkus. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama