Reklama

Reklama

Capture

(pořad)
Reality-TV
USA, 2013, 10x42 min

Recenze (5)

TerezkaV 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jsem se od téhle RS nemohla odtrhnout a shlédla jsem většinu dílů za jednu deštivou sobotu. Moc se mi líbily twisty a další prvky, hru skvěle oživily a ze hry na honěnou se stala skvělá a parádní zábava! Některé momenty se vážně vydařily a částmi to bylo i celkem napínavé. Oblíbené týmy: Jade & Nikita, Rob & Jacob, Antoine & Kareem ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Trochu komplikovanější hra na honěnou, ale musím říct, že všemožné zvraty to notně povyšovali. Z počátku se trochu trochu pletly týmy, ovšek jak postupně odpadávaly, se to urovnalo. Zároveň mě mile překvapilo, že ač z principu fyzická hra, stále měla prim spíše sociální složka. Oblíbneé týmy Jade & Nikita, Chris & Nick ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela fajn soutěž. Dost mě mrzelo, že tým, kterýmu jsem fandil vypadl skoro na začátku a potom další tým, kterýmu jsem začal fandil chvíli potom. Dvojčata hodně bavila a ten jejich přízvuk byl pěkný. Jinak celé to je o tom, že sledujete jeden tým jak honí ostatní týmy. Honěné týmy přespávají jen na jednoduchých postelých, jídlo maj jednoduché a přidělené podle váhy ale můžou narazit na stanici, kde většinou je nějaká dobrota (krocan, špagety,...), což se jim ale nemusí vyplatit díky chycení. Honící tým spí v pěkných postelých s vyhříváním, mají luxusní jídla, ale zase musí někoho chytit nebo vypadnou ze soutěže. Navíc jsou ve hře ještě sabotáže, které může použít honěný tým na další honěný tým např. alarm z vesty, plynová maska na obličeji, svázání týmu dohromady,.. Jinak celé to má být na způsob Hunger Games. Nebylo to špatné a občas jsem i fandil někomu v chycení, ale nakonec byla spíš duležitější kamarádství než síla. 60% ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale celkově velmi nedopracované. Chtělo to ještě rok počkat a vytvořit mnohem komplexnější soutěž. I tak to mělo náboj a možná právě toto je správný směr do budoucnosti zábavy. Škoda jen, že se to už nedočká dalších sérií. Jinak pokud máte rádi Survivor a Hunger Games s trochou paintballu, tak tohle je to pravé. ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl, že tak jednoduchá hra může mít takový náboj. Každou chvíli nový twist a emoce. Podmínky nejsou nijak zvlášť jednoduchý a 4 hodiny v kuse se hejbat taky není žádná sranda. Přesto je tu dost věcí, které by se daly v dalších sériích zlepšit - víc záběrů na social life ve vesnici a věc, která by byla podle mne logičtější: hunting team by byl vždy ten, který přežil hlasování předešlého dne. Jinak super podívaná pro všechny milovníky reality show, určitě doporučuju. Samozřejmě jsem fandil Blue teamu. ()

Zajímavosti (1)

  • Show je silně inspirována úspěšnou knižní i filmovou sérií Hunger Games. (TerezkaV)

Reklama

Reklama