Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

Eržik 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je tolik lidí pohoršených. Zpěvačky tohoto typu se vždycky snažili šokovat. K Mileyině škodě Madonna a Britney toho už předvedli hodně, tak ona musí jít ještě dál :-) Navíc písnička sama o sobě neví vůbec špatná, textově i hlasově, alespoň z mého laického hlediska. A nevím jestli je to má naivita, ale v té holčině je vidět hodně bolesti a komplexů. No a i kdyby se jen snažila vymanit ze škatulky Hannah Montana, tak se jí musí nechat, že se jí to jako jedné z mála nepochybně povedlo :-D ()

biglion 

všechny recenze uživatele

ŽÁDNÁ ŠKODA SLOV, ŽÁDNÝ ODPAD. PROVOKATIVNÍ? MOŽNÁ. SPÍŠE DOBŘE PROMYŠLENÝ MARKETINGOVÝ TAH. TÉMĚŘ TŘISTA MILIONŮ SHLÉDNUTÍ NA YOUTUBE ZA DVA MĚSÍCE, AŤ CHCEME NEBO NE, NA NAHOTĚ NÁS VŠECHNY ODJAKŽIVA NĚCO PŘITAHUJE A POKUD TO NEPOHORŠUJE, PROČ TO NEPŘIJMOUT. VĚDĚLA TO UŽ MADONNA, MILEY NÁS POSUNULA ZASE O KOUSEK DÁL. A NAVÍC PÁNOVÉ, NENÍ NA CO SE KOUKAT? MYSLÍM, ŽE JE A OSOBNĚ JSEM RÁD, ŽE HANNAH MONTANA JE PRYČ A ZBYLA TU JEN MILEY :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Miley šla do toho naplno. Se změnou její image přichází také provokace. Už to není holčička Hanna Montana, ale mladá a odhodlaná žena, která se nebojí pro účely klipu se svléci. Písnička s názvem "Wrecking Ball" není vůbec od věci a ukazuje, jakou cestou se bude její kariéra zřejmě ubírat, anebo to byl jen výstřelek, který její fanoušky mírně rozhodí. Miley se však nahá pohupuje na zavěšené demoliční kouli poměrně nonšalantně a ukazuje v tílku a kalhotkách svoji postavu. Písnička u mě taky zabodovala. Je melodická a má grády. Miley se mně nejdříve nelíbila, když jsem ji viděl před časem s krátkými vlasy, dokonce mnozí její novou image odsoudili jako propadák, ale v tomto klipu je sexy. Celý klip je excelentní. 100% ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Miley sa opäť postarala o rozruch a poskytla všetkým to čo tak veľmi od nej chcú- niečo skrz čo by sa do nej mohli obúvať, kritizovať a komentovať niečo čomu vlastne nerozumejú (keby sa aspoň snažili, že?!). V prvom rade pesnička naozaj perfektná, ktorá sa postupne vygraduje. Čo sa týka jej zmeny a novej ,,Miley" po hudobnej stránke to ozaj odpálila či už touto pesničkou alebo celým novým albumom Bangerz na ktorý sa vážne tie roky oplatilo čakať. Ale späť ku klipu. Myslím si, že je fakt dobrý, prepracovaný a skvele vyjadruje text piesne a teda o čom to celé má byť. Keď niektorí upriamia svoju pozornosť aj na iné než len na to, že sa húpe vyzlečená na dákej guli a všimnú si výrazy v tvári a gestikuláciu možno to celé lepšie pochopia. Nahota v klipe má vlastne symbolizovať to, že jej nezostalo nič jednoducho je zničená pretože dala všetko čo mohla do nejakého vzťahu (opäť text) a už nemá viac síl pokračovať ďalej. Naozaj si to neviem predstaviť lepšie vyjadrené a myslím, že klip je treba vidieť viac krát. Jedinou vecou, ktorá mi tam vadí a kvôli ktorej dávam 4 * je, že tam olizuje kladivo. To jednoducho totálne dodrbala - krajšie to vážne povedať nedokážem. Proste je to neopodstatnené, nezmyselné, irituje ma to a smeruje to klip dakde úplne... Takže ak chce niekto niečo kritizovať môže sa určite obrátiť na iné veci a vystúpenia nie na tento klip, ale bez toho to samozrejme nejde, keďže je proste dobrá! ;) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní videoklip v poslední době čím dál více kontroverzní Miley Cyrus. Po zdařilé písni We Can't Stop a naprosto zvláštním a nevhodným videem přišel další singl Wrecking Ball, který zněl také dobře, tak už bylo jen přirozené se obávat videoklipu. Musím říct, že mi vůbec nevadí nahota ve videoklipu a myslím, že celkově videoklip vystihnul atmosféru této písně. Jediné, co tam nemuselo být a je naprosto zbytečné je její olizování kladiva, to je nechutné a vůbec se to sem nehodí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)
  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)

Reklama

Reklama