Reklama

Reklama

Top Gear of the Pops

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 60 min

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ale náhodou docela sranda. Povedlo se to a v mých očích je to lepší než další charitativní speciál, Ground Force. Naprosto geniální hlášky (hlavně Jeremy neobyčejně perlil, víc než jindy), různé sabotáže, zajímavá hudba, nápady a Top Gear kapela na konec. Neberte to. 100%. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že kluci odvedli opravdu vynikající práci. Opravdu se mě líbí, že pomáhají tvořit takové akce jako je Comic Relief. Nápad znovu obnovit Top of the Pops je už sám o sobě velmi zajímavý a pokud jej dáte do rukou Richarda, Jeremyho a Jamese, nemůže z toho vzniknout nic víc než výborná zábava. Tento 'speciál' jsem viděla už několikrát a vždy si ho s radostí pouštím znovu, protože mě prostě baví. Na tak originálně zpracovanou hitparádu bych se opravdu dokázala dívat pravidelně. Nechybí vtip ani žádné jiné Top Gearovské věci, až na to, že auta vyměnili za hudbu. Chápu, že výběrem interpretů se nikdy nedá zavděčit všem, ale proč proboha tak nízké hodnocení? V čem je Top Gear tak jiný? To mi neříkejte, že se na něj díváte jen kvůli autům! Je mi jasné, že víc než 75% diváků se na Top Gear dívá hlavně kvůli trojici moderátorů a jejich smyslu pro humor, tak proč sakra 62%?! Kvůli tomu, že jsou tam vstupy, která vám nabízejí pomoct ostatním? Ale to byl přece důvod proč vůbec tohle vzniklo!!! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Trojice presenterů z Top Gearu měla tentokrát zvládnout charitativní přehlídku popových kapel. Ehm. Jako by někdo zapomněl, že hlavní premisou Hammonda, Maye a hlavně Clarksona je v první řadě nekonformí až arogantní smysl pro humor (což s charitou moc nesedí) a ve druhé znalost aut (a zároveň okázalá ignorance všeho ostatního, včetně hudby). K tomu přičtěte pro našince nepříliš známé interprety. Výsledkem jsou nezajímavá hudební vystoupení, která moderátoři dost hnusně sabotují, do toho prostřihy na srdceryvné příběhy s žádostmi o příspěvek na charitu, a hned zas pokusy o humor na téma, o kterém moderátoři vědí prd. A závěrečný pokus o Top Gear Kapelu byl pro mě jakožto muzikanta fakt utrpením :D ()

Reklama

Reklama