Reklama

Reklama

Misfits CZ

(amatérský film)
všechny plakáty

Recenze (31)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou ke mě v cukrárně přiskočil nějaký nezletilý bukvičák v klobouku od Gucciho, ochmatal mi ruku, a od té doby kromě obvykle nadpřirozených schopností mého přirození, i když mám třeba trojku v žíle, vždycky, ale úplně vždycky dopadnu do perfektního telemarku. Akorát to pokaždé zapomenu natočit na mobil jako tenhle homopáreček napřesdržku frajeřících, nezletilých kokotků a tupá pipka, co hrdě v šestnácti vystavuje na odiv svou myšelínskou pneumatiku. Databáze upadá. Už sem opravdu nahodí kdejaké svinstvo, viď Korpiči! Měl bys být vděčný za to, že už tu netrapasíš se svými velesračkami jen ty a napálit tomu pět jako sobě. Po zhlédnutí této dementní odpornosti jsem se rozhodl, že i já defloruji pole amatérského filmu a nechám si nahodit profílek velkého tvůrce. Vykopal jsem totiž Nokii 3410 s VGA kamerou a v hlavě se mi vylíhnul scénář k existenciálnímu dramatu s filosofickým přesahem o vyexování půllitru vodky. Bude se to jmenovat Pobblit: Cesta tam a zase zpátky CZ. Samozřejmě s hvězdným obsazením, budu zcela nahý. ()

toi-toi odpad!

všechny recenze uživatele

To video vraj kúpili na bratislavskej Vysokej škole múzických umení. Púšťajú ho prijatým na uvítacom dni na škole. Rektor vraj pri tom hovorí, že ak niekto nich v živote spácha niečo podobné tak mu varlata napchajú do mlynčeka. Prípadne ak bude ženského rodu, dostane do pošvy zapnutý ručný mixér. Rovnako ako by si zaslúžili tvorcovia tohto amatérskeho "filmu". ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to byl zase den totálně na hovno. Holt jsem šel zase do práce. Ano přesně - jsem vůl. A ještě k tomu na ČSFD narazím na nějaké MisshitsCZ! Ale co, chci zažít něco nového, tak si vrazím sirky mezi víka a s kiselím vírazem v ksychtovi to přetrpím. A nakonec si řeknu, že budu hodný. Dokonce velmi hodný a napálím manifestačně a naprosto neobjektivně a nezaslouženě rovnou za tři. Proč? Ano, je to příšerné, a to dokonce velmi. Na druhou stranu, jak zde již obdobně napsali moji oblíbení poživatelé Jezinka, Segrestor a Svatý, tak přes všechny olbřímí nedostatky je z toho alespoň cítit upřímná snaha zúčastněných a jsou vidět i náznaky možného budoucího progresu. Vidět cosi takového u zde odpadujícíh Kór píčí bych pokládal za zázrak, který by mne snad pohnul uvěřit v existenci nějaké božské bytosti. Jojo, závist je sviňa. Ono už jen fakt, že byť jsou Misfitové technicky hrozní, tak jsou na tom v daném ohledu pořád o několik světelných let lépe, než všechny dosavadní Kórpíčí audiovizuální zločiny proti lidskosti, to musí nasrat. No a vidět díky Misfitům dokonce slovutného maestra Kuchtíka22 někoho vyzývat k většímu zapojení mozkovny, no uznejte - to je prdel k nezaplacení! Už jen díky tomu má existence tohoto dílka smysl! P.S.: Sorry, Drome. ()

wafc

všechny recenze uživatele

Korber je pouze frustrován tím, že ho předčil čtrnáctiletej kluk a to hned svým prvním počinem. Už jen jeho nick je znakem jeho totální primitivnosti a absence originality. Z něj si opravdu nic nedělejte. Ale menší radu bych, jakožto absolutní laik, neznalec a opovážlivec, přecejen měl. Než vypustíte video do světa, tak ho pusťte nějakému, alespoň o pět let staršímu, člověku, který vám zhodnotí frekventovanost sprostých slov. Má čistá duše jich byla přesycena. Hodně zdaru do dalších počinů. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem tuhle na jůťůbku hledal dokument "lidé postiženi demencí a jejich sociální zařazení" a vyskočilo tam na mě toto. Jak již zde bylo trefně poznamenáno, každý amatérský počin by měl mít nějakou úroveň, což se evidentně úplně nepovedlo, neboť při sledování této zhůvěřilosti se i moje chlupy na varlatech styděly tak, že se sbalily a dobrovolně emigrovaly do prdele. Nejlepší herecký výkon ve videu předvedl každopádně chodník, po kterém ty tři píče šly, i když to taky nebylo úplně nejlepší, ty geometricky nepřesně poskládané dlaždice mě neskutečně iritovaly! Mimoto by mě zajímalo, se kterým zdejším editorem Tomáš píchá, protože si nedokážu racionálně vysvětlit, kde se tady tato fekálie vzala. Večír, až se nadopuju vydatným pečeným bůčkem, trojitým Happy Mealem a zapiju to litrem kakaa, poprosím ségru, aby mě natočila při vyčerpávajícím sraní a běda, milá databáze, jak tu záhy nebudu mít, hned vedle pana Dokoupila, svůj profil tvůrce nevídané sračky. ()

Reklama

Reklama