Reklama

Reklama

Miley: The Movement

(TV film)
  • USA Miley: The Movement

Obsahy(1)

Jako náctiletá hvězda si Miley získala přízeň milionů nadšených fanoušků po celém světě, kteří sledovali každý její krok. Po třech letech se usilovně snaží zbavit této zažité image, aby se mohla naplno věnovat hudbě. Intimní portrét umělkyně, který zachycuje její temperament, vyvíjející se identitu a její přeměnu v zajímavou hudební ikonu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

sara93 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem , že mě to bude bavit , ale fakt mě to bavilo ! I když neschvaluji to jak se chová ( vystupuje polonahá , vyplazuje jazyk a líže kladivo ) , tak musím uznat , že tenhle film se fakt povedl . Její písničky jsou lepší , než kdy jindy ! Je v nich prostě sama sebou a to je to proč má takový úspěch a tolik se o ní mluví . ()

biglion 

všechny recenze uživatele

MTV konečně dokázalo, že umí natočit dokument, který má i užitnou hodnotu a není jen o senzacích a "blití do kyblíku". Ukazuje Miley v úplně jiném světle a dává do souvislostí věci, které jste dosud nechápali. Moc děkuji tvůrcům, vaše práce se povedla a pozvedla značku Miley Cyrus zase o kus výš :-) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já s Miley Cyrus problém nemám a tento, přestože hodně krátný dokument, udělal veliký náhled na její životní situaci, která rozbouřila mnoho vln ve světě... :) Ukázka toho, že si holka jde za tím, co chce, dělá to, co chce na maximum a přitom si užívá života :) To se mi moc líbí a ve stručnosti, ale hlavně s tím nejdůležitějším, to tu bylo ukázáno :) ()

Brousitch odpad!

všechny recenze uživatele

Miley chodí po rádiích a fňuká, že má singl na dvojce a ne na jedničce. A proto jste tady vy, oddaní fanoušci, kteří si podle nashvillského práva musíte do konce života kupovat alba interpreta, kterýho jste slyšeli jako prvního, a to bez ohledu na to, jestli líže kladivo nebo ne. No to abych se začal poohlížet po nových elpíčkách Dády. Čekal jsem alespoň koncertní dokument ve stylu Biebera, One D nebo Katy Perry, kde s dcerkama roztomile trsají jejich tátové, bohužel je to jen hodinová propagace novýho cédéčka, kde se polonahá Schmiley diví, proč má kašel. Kar-wai Wong točí lepší reklamy. ()

IPajule 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký normální dokument. Něco z jejího života. I pro mě je to dobrá zpěvačka, má jiný názor na všechno a to se mi na ní líbí. Každý chce být originál, ale v jejím případě jí to jde bezvadně. Ve 20 letech toho už hodně dokázala a celou kariéru má před sebou. Těším se na všechno co si pro nás připraví !!!! ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Tento dokument ma len utvrdil v tom, prečo Miley nemusím a zrejme sa to ani nikdy nezmení. Že sa snaží byť IN, to je jasné. Že chce byť iná, to je pochopiteľné. Ale že sa na to snaží ísť cez dráhu poloprostitútky a ešte sa tváriť hrdo...hmm... Je to škoda, hlas má dosť zaujímavý, ale to čo púšťa do sveta a to čo prezentuje je proste na smiech...cez slzy. Ukázať, že je dospelá sa dá aj inak, než hompálaním sa nahatá na veľkej gule, alebo twerkovaním pred stovkami detí na MTV.... ()

maluti 

všechny recenze uživatele

Miley jsem v době, kdy hrála Hannu Montanu vyloženě nesnášel. Ale jak se postupem času změnila, tak s ní i hudba apod...Tento dokument ukazuje její život, hudbu a taky to, jaká je to perfekcionistka. Tento dokument se mi vskutku líbil a proto bych ho hodnotil čtyřmi hvězdami. ()

Reklama

Reklama