Reklama

Reklama

Madonna feat. Pharrell Williams: Give It 2 Me

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva provokatéři na scéně. Spojení Madonny s kontroverzním Pharrellem Wiliamsem je více než zvláštní, nečekané, ale v podstatě na místě. Když ještě před lety Williams provokoval s kapelou N.E.R.D., která rozhodně nepatřila mezi mainstream a kombinovala v sobě vícero hudebních prvků, bylo jen otázkou času, kdy se spojí s někým hodně slavným z hudební branže. Nejdříve to byla např. Gwen Stefani a jejich společné a jazzovým soundem opatřené "Can I Have It LikeThat" a v roce 2008 Madonna. Písnička se však nese v silném tanečním rytmu a nerada stárnoucí Madonna ukazuje, jak u ní funguje pravidelný fitness, když se celou dobu svíjí v úsporném outfitu zdatně maskujíc padesátku na krku. Vzešel z toho v hitparádách bodující hit, který nic příliš kontroverzního do stojatých hudebních vhod nevnesl. Na tanečním parketu se však na tenhle rytmický song dalo směle křepčit. A když to tak vezmu, ten Pharrell Williams je tam tak nějak na víc. Skoro jako by ho Madonna měla na háku. 80% ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Pharrell tam mal síce občas srandovné vsuvky, no ona zas len provokatívne sa natriasala, až mám pocit, že keby bolo bežné v klipoch súložiť, tak ona s tým začne ako prvá a robila by to všade. Pieseň by sa možno občas dala niekde počúvať, aj keď si tú zriedkavú situáciu zatiaľ v rýchlosti počas písania neviem predstaviť, no klip je otrasný a zbytočný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Madonna aj v 50tke dokázala, že vie byť sexuálnym potešením pre mužské oko, a to nemôže tvrdiť teda každá hviezda v jej rokoch. ()

Reklama

Reklama