Reklama

Reklama

Demi Lovato - Let It Go

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Hrají:

Demi Lovato

Recenze (11)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklip. Zřejmě největší adept na získání Oskara za nejlepší píseň pro rok 2013. (a taky že ano :-D ) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Demi Lovato přichází s filmovou písničkou od své mateřské produkční dílny Disney a přináši fajn vánoční pohodu. S blond image se stává jasnou konkurentkou Britney Spears, i když je mezi nimi jedenáctiletý věkový rozdíl, ale vzhledově už to za chvíli bude srovnané a termín "podobná jako vejce vejci" dojde naplnění. Ve zpěvu, intonační technice a hlasovém rozsahu však Britney poráží s přehledem. Lovato má také přednost v tom, že se svým sexappealem nakládá poměrně střídmě a z jejích klipů tak netryská. V tomhle obrazovém provedení to Demi sluší, má slušně našlápnuto k invenčním skladbám s dobře napsanými texty. Animovaný snímek "Frozen" (do kino distribuce jde pod názvem "Ledové království"), z něhož tahle skladba pochází, je pro mě zatím velkou neznámou a nalákán k jeho budoucímu zhlédnutí jsem nebyl. Nicméně kvality písničky jsou zřejmé a interpretka s dobrou image a hlasovým fondem u mě boduje. 80% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tieto popové speváčky tesne po pubertálnych rokoch sú dobré na takéto piesne k rozprávkam. No ten refrén je otravný podľa mňa, celkovo klip je podľa mňa len taký obal bez príbehu a ako celok je to podobné iným dielam, pre mňa nie veľmi originálne. ()

Zajímavosti (2)

  • Na konci klipu, když Demi Lovato strhává prostěradla z nábytku, se na jednom z křesel samo sundavá a nandavá prostěradlo. (Karn)

Reklama

Reklama