Reklama

Reklama

Epilog

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2013, 17 min

Obsahy(1)

Krátký film o člověku, co dělá film. Neoriginální téma, originálním způsobem.(?) Formálně zajímavý počin ve, kterém vynikají herecky neprovařené tváře. Film o lásce ve všech podobách, obsesi, duševní invaliditě a o tom, že film je nejkrásnější umění, protože požírá duše lidí, kteří ho vytvářejí... (Festival amatérských a studentských filmů ČERNÁ VĚŽ)

Recenze (5)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane badať rýdzu filmárčinu, na druhej trošku neuvážene zbytočná dlhá stopáž,, ktorá hlavne v prvej polovici dáva divákovi len pramálo (čo sa týka pútavosti). Byť to desať, maximálne dvanásť minútové bolo by to lepšie. **/*** ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

technicky hodně fajn (kór když je to práce z prvního ročníku), herecky taky, někteří ze zúčastněných už mají za sebou dost slušné role v hodně dobrejch filmech ("Režisér" Jiří Maryško v Poupatech), ohledně těhle věcí toho moc na vytknutí není, dokonce i scéna opravdu vypadala jako něco, kde by se reálně film mohl natáčet, ale délka je o několik minut přepálená a docela jednoduchej děj ji nedokáže pořádně zaplnit, scény z filmu jsou navíc lehce připitomělé a vypadají spíš jako něco z německé produkce, co bych očekával v jedenáct dopoledne na Nově a mělo by to v názvu Rosamunde Pilcher, Danielle Steel, nebo někoho takového. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Výborná kamera, technicky obecně na vysoké úrovni, i když na film o filmu, který točí rozchodem rozdrásaný autor, to má poněkud delší stopáž, než by bylo záhodno. ()

rock.rebel 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi námět i hloubka jednoduchého děje. V jednoduchosti je ale krása. Taktéž musím pochválit velice dobrý herecký výkon hlavních rolí. ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět/scénář. Bohužel musím souhlasit, že stopáž je zbytečně dlouhá, měla skončit v momentě, kdy se divák dozvěděl všechno, co se dozvědět měl. Být to o pár minut kratší, byly by to jasné ****/***** ()

Reklama

Reklama