foto

Jiří Maryško

  • nar. 4.4.1980 (37 let)
    Děčín, Ústecký, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ještě před studiem na pražské DAMU (2004 – 2006) účinkoval na scénách Mrštíkova divadla v Rumburku (1997-1999), Divadla Refektář (Praha, 2000 – 2001) a od r. 2001 v Divadle Demago. Během studia hrál v Divadle Lampion na Kladně (2006 – 2007) a od roku 2008 je členem souboru Činoherního studia v Ústí nad Labem.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hastrman
2016 Jak básníci čekají na zázrak
Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
2015 Správnej dres (TV film)
Wilsonov
2013 Epilog (studentský film)
2012 Modrý tygr
Poustevník (studentský film)
2011 Poupata
2010 Škola princů (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Tabačka (E04)
další epizody (6)
Fízlárna (TV seriál)
Operace (E06)
Nevěsta (E05)
Čára (E04)
další epizody (6)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Stín kapradiny (E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Cesta do Londýna (E09)
Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sekretář (S04E12)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Vezmu si tě jindy! (S01E03)
Svatba na louce (S01E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
2010 Zázraky života (TV seriál)

Dokumentární

2014 SM Kabaret: Rasistický večírek (koncert)

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 BTnJ - Na posedu (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace