Reklama

Reklama

Miley Cyrus: We Can't Stop

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 3 min

Režie:

Diane Martel

Hudba:

Miley Cyrus

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (15)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Samoúčelný WTF faktor na maximum, no na rozdiel od Wrecking Ball provokácia vyšla relatívne naprázdno. Skladba je ok, no i v rámci samotného albumu Bangerz je to len priemer. ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Osobně Miley jako člověka moc v lásce nemám. Chápu o co jí na hudební scéně jde a funguje jí to na stoprocent. Někdo jí miluje a někdo nenávidí, asi jako u nás a na Slovensku Rytmuse. Popu moc neholduji, ale nevadí mi. A Miley má prostě typy songu, které Vám hrají furt v hlavě a nemůžete se jich zbavit. Takže se dá říct, že mi její songy nevadí a poslechnu si je rád, ale nenajdete je v mém playlistu. A její klipy mi zas tak provokativní nepříjdou. V dnešní době na videoklipové scéně mě už asi nedokáže šokovat vůbec nic. Tento koment platí zatim pro všechny songy z její nové tvorby ke kterým je videoklip. Ze staší tvorby bych doporučoval určitě toto http://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw. Od Miley můj nejoblíbenější song, který jsem našel náhodou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Miley gone bad! Její tatík Billy Ray Cyrus šediví a jeho dcerunka nádherně vyplazuje jazyk, je posedlá svým vlastním tělem a absolutně má všechno v paži. Co se dala dohromady s kontroverzními rappery Wiz Khalifa a Juicy J, tak to s ní jde jenom (hudebně) k lepšímu. Vše začalo změnou image, kdy se z poprockové dívčiny, najednou přeřadilo na kmotru niggaz stylu s krátkým účesem a od té doby jsou její klipy lehce perverzní, pobuřující, provokativní až zhýralé. V director´s cut verzi klipu už nenechává nic náhodě a jasně dává najevo, jakým hudebním směrem se bude její kariéra nadále ubírat. Vypadá to, že dříve hodná, a pro někoho trapná Miley "Hanna Montana", je s definitivní platností pryč a máme tady rebelku, která svým dalším klipem, po značně kontroverzní trojici songů "Wrecking Ball", "23" a nyní "We Can´t Stop", opravdu nehodlá zastavit a nic ji nezabrzdí. Jsem moc zvědavý, s čím hodlá přijít příště. A kolikrát ještě vyplázne jazyk. V tom jediném to zatím začalo stagnovat. Hudebně i obrazově jsou její klipy z poslední doby zajímavé.Tenhle postrádá zralou provokaci. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po 24 hodinách si pozrelo video na YouTube 10,7 milióna ľudí. 100 miliónová hranica padla po 37 dňoch. (Fyffy2000)

Reklama

Reklama