Reklama

Reklama

Miley Cyrus: We Can't Stop

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 3 min

Režie:

Diane Martel

Hudba:

Miley Cyrus

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (15)

kingik 

všechny recenze uživatele

Miley gone bad! Její tatík Billy Ray Cyrus šediví a jeho dcerunka nádherně vyplazuje jazyk, je posedlá svým vlastním tělem a absolutně má všechno v paži. Co se dala dohromady s kontroverzními rappery Wiz Khalifa a Juicy J, tak to s ní jde jenom (hudebně) k lepšímu. Vše začalo změnou image, kdy se z poprockové dívčiny, najednou přeřadilo na kmotru niggaz stylu s krátkým účesem a od té doby jsou její klipy lehce perverzní, pobuřující, provokativní až zhýralé. V director´s cut verzi klipu už nenechává nic náhodě a jasně dává najevo, jakým hudebním směrem se bude její kariéra nadále ubírat. Vypadá to, že dříve hodná, a pro někoho trapná Miley "Hanna Montana", je s definitivní platností pryč a máme tady rebelku, která svým dalším klipem, po značně kontroverzní trojici songů "Wrecking Ball", "23" a nyní "We Can´t Stop", opravdu nehodlá zastavit a nic ji nezabrzdí. Jsem moc zvědavý, s čím hodlá přijít příště. A kolikrát ještě vyplázne jazyk. V tom jediném to zatím začalo stagnovat. Hudebně i obrazově jsou její klipy z poslední doby zajímavé.Tenhle postrádá zralou provokaci. 60% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Samoúčelný WTF faktor na maximum, no na rozdiel od Wrecking Ball provokácia vyšla relatívne naprázdno. Skladba je ok, no i v rámci samotného albumu Bangerz je to len priemer. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Osobně Miley jako člověka moc v lásce nemám. Chápu o co jí na hudební scéně jde a funguje jí to na stoprocent. Někdo jí miluje a někdo nenávidí, asi jako u nás a na Slovensku Rytmuse. Popu moc neholduji, ale nevadí mi. A Miley má prostě typy songu, které Vám hrají furt v hlavě a nemůžete se jich zbavit. Takže se dá říct, že mi její songy nevadí a poslechnu si je rád, ale nenajdete je v mém playlistu. A její klipy mi zas tak provokativní nepříjdou. V dnešní době na videoklipové scéně mě už asi nedokáže šokovat vůbec nic. Tento koment platí zatim pro všechny songy z její nové tvorby ke kterým je videoklip. Ze staší tvorby bych doporučoval určitě toto http://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw. Od Miley můj nejoblíbenější song, který jsem našel náhodou. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr ako druhú Lady Gaga mi to pripomína druhú Madonnu, je to viditeľná účelová provokácia, no otrasná. Dievča môže byť rado za miesto, kde sa narodilo, inde vo svete by malo asi iný náhľad na svet a aj spôsoby jednania. Je to nechutné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to ako výkrik módy ( alebo respektíve výkrik nového ´´stajlového´´ prednesu slečny Sírovej ), kde sa to vlastne opakuje o tom istom - ak teda máš jazyk, tak si povedz čo chceš, je to tvoj jazyk ( ...ale ak nemáš zopár melónikov šuflíku, si v trubke ). Klasický klipový prednes na (d)efekt. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Dá se to v pohodě poslouchat, ale videoklip stojí za prd. Stejně jako všechny ostatní klipy s Miley od té doby, co změnila svůj image. 3* ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Léto 2013 podle Miley Cyrus: kamarádi, bazén, alkohol, obskurní plyšáci a twerkování. Písnička se mi líbí víc než Wrecking Ball, ale klip je to slabší. Prvoplánovitě šokující, oproti minimalistickému Wrecing Ballu přeplácaný. Ale je to celé chytlavé... ()

Mrs.Blue 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí jsem si vyděšeně říkala: "What the fuck was that?" Teď s odstupem času si myslím, že tenhle kontroverzní výstup měl prostě definitivně pohřbít onu blonďatou dívčinu s růžovými tvářičkami... It's her mouth she can say (do) what she wants to (with her tongue)! ()

katu147 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět musím napsat, že píseň je celkem pěkná.. ale příjde mi, že se ta holka před kamerou umí jen vrtět.. ()

Reklama

Reklama