Reklama

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Režisér snímku, Yoo Ha, v jednom z pozdějších rozhovorů uvedl, že do hlavní role jihokorejského herce Min-ho Lee  vůbec nechtěl; po zhlédnutí jeho účinkování v seriálu Boys Over Flowers (2008) usoudil, že pro danou roli není herec dostatečně ostřílený a surový typ. Přišlo mu dokonce, že svým vzhledem má herec blíže spíše k náctiletým hrdinům korejských komiksů, tzn. manhwa příběhů. O hercově účasti rozhodla vlastně až režisérova manželka, která jej přemluvila. O obrovském potenciálu, který hercova účast snímku dodá, začal režisér snímku, dle vlastních slov, přemýšlet až později. Samotného herce na tvorbě snímku lákala skutečnost, dozvědět se o místě, v němž ve skutečnosti sám žije, něco víc z jeho historie. Lákala ho, dle vlastních slov, ale také skutečnost, že může točit film s takovým režisérem, jako je v Jižní Koreji uznávaný Yoo Ha. (Conspi)
  • Jihokorejský herec Rae-won Kim byl před natáčením snímku samotným režisérem požádán, aby do začátku natáčení shodil celých patnáct kilogramů ze své tehdejší váhy. To pro reálnost své charakterní postavy, díky čemuž měly pěstní souboje či další filmové potyčky vypadat věrohodněji. Herci se to povedlo za celý jeden měsíc. (Conspi)
  • Výhradně jen pro čínský trh byl filmový snímek předveden v odlišném znění, než tomu bylo ve zbytku světa. Obrovská fanouškovská základna jihokorejského herce Min-ho Lee tak měla možnost shlédnout snímek o desítek minut delší, v němž se primárně objevily vystřihnuté záběry právě herce Min-ho, který tak dostal prostor pro osvětlení svých citů ke svému hereckému protějšku, herečce Ji-soo Kim, s níž natočil dokonce i erotickou scénu, která byla ale z původního znění režisérm snímku vystřihnuta. Filmový snímek obsahoval rovněž alternativní konec. (Conspi)
  • S hlavní mužskou rolí byl od počátku spojován populární herec Bin Hyun. Herec ji ale dle pozdějších proklamací bez jakékoliv konkretizace odmítl. Role byla posléze filmovými tvůrci nabídnuta herci Min-ho Lee, který ji přijal. (Conspi)

Reklama

Reklama