Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jsem moc vděčný za tento pořad o nových i starých appkách. Jedná se o herní, hudební, pracovní a různé jiné zábavné appky, které jsou schopné Vám usnadnit téměř cokoliv. Zkrátit cestu, najít si co kde je a jak se co dělá a podobné další věci. Iva je příjemným zpestřením sobotního poledního času a Mikoláš se tomu už nějakou dobu věnuje. Takže zkušenosti, které se proplétají s novými nápady, nebo prostě jen jak to vidí člověk, co v tom nemá celoživotní praxi. Těším se na každou sobotu. Soutěž na konci pořadu, u které nemusíte posílat žádné drahé sms a podobné, je taky velmi dobrá. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Je zde Mikoláš v dalším pořadu pro mladou generaci. Tento pořad je vynikající svým námětem. Novinky o aplikacích jsou užitečné a kdybych měl nějaký smartphone, tak bych to ocenil ještě více, ale vtip o který se moderátoři snaží je ubohý a smích přišel pouze při Mikolášově hlášce "sofistikované". Kvůli suchosti a chudosti komentáře jsem nucen dát pouhé 2 hvězdy. ()

Tribe odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi prosím někdo říct, kdo tam dosadil ty dva dementy? Je to fakt strašný. Nejvíc mi asi vadí to jejich úchylné vyjadřování, na to se prostě nedá dívat (hlavně borec v kšiltovce, ten je na pěst). Když tam byl Mikoláš, tak to mělo alespoň nějakou úroveň (od zábavy až po informace), tohle ale fakt ne. Čistý odpádek. ()

Kub21 

všechny recenze uživatele

Nu,myslím si,že tvůrci pořadu nemysleli na to,aby tento pořad byl nějaký trhák.Celé je to založené na lidi mezi věkem 10-25,protože pak si neumím vysvětlit proč by tam dělal Mikoláš Tuček takové rádoby vtipné scénky.Chtěli zkrátka natočit pořad,který je založený na "dětech" a na jedné velké reklamě,která spočívá v tom,kdo dá více ten svou "appku" uvidí v televizi. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama