Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahově naprosto zbytečný pořad, určený pro totálně vymaštěné, závislácké retardy, co si bez mobilu v ruce ani neuprdnou. Pořad, který bolestivě (a nechtěně samozřejmě) zobrazuje neskutečný PARADOX (!) a to ten, že lidstvo se s novými technologiemi stále vyvíjí, aby díky tomu degenerovalo. Pohodlnost a s tím ruku v ruce jdoucí retardace narůstá do obřích rozměrů. Ve výsledku si mobilofil stáhne upe čupr aplikaci, kterou využije jako řidič v hospodě, či na párty - bude vědět, kolik si může dát chlastu a kdy z něj vystřízliví. Hovno! Řidič v hospodě, či na párty NEPIJE! Buď jde o vodění za ručičku, nebo o úplné pitomosti. Nejen že bez drtivé většiny aplikací by se člověk normálně obešel (celou věčnost to šlo i bez nich), ale navíc to podporuje zrod dalších zombií, čučících zhypnotizovaně na displej. Jednoho takového máme u nás v práci. Neuplyne chvíle, aby ho nedržel v ruce, kdyby to šlo, tak by s ním i souložil. Všem takovým bych nejradši tu věc vykopl z ruky, na zemi rozdupal a jejich ksichty vymáchal ve střepech. Bojím se doby, kdy budou existovat aplikace na utření zadku toaleťákem a pokud zrovna u sebe nebohý mobilofil nebude mít mobil, skončí s brekem, protože nebude vědět, jak se to dělá. ()

tereez

všechny recenze uživatele

I když mobilní aplikace nijak neprožíváme, měli jsme doma takový rituál koukat o víkendu na Applikace (celkem průměrný, ale informativní pořad – abychom byli aspoň v obraze) a poté na Re-Play. Ovšem když nyní srovnám Mikoláše (i Ivu) vs. nové moderátory, tak vlastně staré Applikace až tak průměrné nebyly. Šlo to totiž i bez trapného fekálního či sexistického humoru, šlo to s inteligentními moderátory, které byla radost poslouchat, šlo to bez úporné snahy být cool. Bohužel, už mi není 20, nejsem cílovka nově produkovaných pořadů Primy Cool a z duše nenávidím youtuberský styl moderování. Takže sbohem, a díky za ryby. Třeba se "omlazený" pořad udrží déle, než veleúspěšní Parťáci (kterých se po "omlazení" natočilo celých 8 dílů!). // edit 7. 10. 2017: Nová moderátorka i se svým příjemným hlasem pořadu znatelně prospěla, jen škoda, že během jednoho dílu stihne asi 10x vystřídat jak roli geek holky, tak hloupé blondýny, i když hloupá není. ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zmínilo spousty lidí, za dob původní dvojice Tukana a Ivy byly Applikace pohodový pořad, který měl i slušnou informační hodnotu. Bohužel s dvojicí Aleš a Dominik to nabralo sestupnou tendenci a spolu s výměnou Dominika za Veroniku se už propadl na úplné dno :( Hodnocení je tedy průměr mezi 4, 2 a 0 hvězdičkami jednotlivých dvojic. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama